[燒錢台]手袋分享區(94)請善用不推文回覆

483 回覆
6 Like 2 Dislike
下面係邊一款
請問依家有無得係門市訂上次去左tst goyard話無得訂
係咪fine jew通病 h豬鼻耳環又係咁 痛到我死冇得唔放棄
我穿耳窿穿得好細,vca支耳針粗所以唔舒服
mikimoto耳環無呢個問題
H無買過唔清楚
M記我都有 肉眼可見佢支針係冇h咁粗所以我帶得ok
第一日係H買左銀包同戒指, 之後問佢有冇袋就例牌話冇你聽日來過睇下有冇袋返貨果D例牌野. 第2日再去就問你拎EMAIL 睇下你買過咩野後就話而家只有乜乜物物既袋你岩唔岩, 岩就拎出來比你睇咁. 最後個袋都OK就買左個袋. 退埋稅就大約係香港官網75折左右.
你係喺意大利邊到
一心你去米蘭分店點知星期六晚先發覺原來佢星期日唔開...最後去左羅馬
佢offer咗咩比你宜家淨係plan咗去米蘭同巴黎
我戴過嘅次數五隻手指數得晒 而家放喺首飾盒裝飾 h jew唔再考慮了
真 帶到流血 佢地啲耳針好粗
黎緊會去巴黎 想問下各位sis有無咩牌子嘅fine Jewlery/袋係巴黎買平啲/易買啲
老婆原本想買MINI SIZE 既袋但個SA話所有MINI既袋都冇, 而家有個garden party 你想唔想睇下. 最後拎出來見個色都OK就買左.
google
其實有冇分咩年齡層會咩咩牌子嘅袋
睇經濟能力嘅啫 你有幾可見到後生女孭bkc
有父幹/sugar daddy另計
我幫老婆(2字頭)儲齊bkc+minik
so far佢d fd 2x-4x歲都無人識係乜黎,佢都係自己暗爽
但再玩上鱷魚皮/so 我賣屎忽都唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞