[燒錢台]手袋分享區(94)請善用不推文回覆

984 回覆
9 Like 3 Dislike
classic 款唔會有
香港有Dior outlet??
跌二手價啫 經濟唔好咪冇咁多閒錢食炒 同本身shop配開班客兩個客源
Virginie終於唔做
Virginie 終於走好行唔送
Lv vca加完到dior
分唔到加價玩配貨係佢搞屎棍定係印度ceo 反正啲大醜款係佢手筆 唔知下一個接火棒會唔會又玩到chanel不像chanel
岩岩walk in有mini 灰色
幾靚
chanel呢幾年越出越醜真係多得佢唔少
加啲心心蝴蝶結整到淘寶貨咁款
唔知幾時到dior踢走埋maria
dior仲衰 除咗lady dior其他袋款好似興一陣 唔興啦到你用厭咗隻袋款想放出去嗰陣又冇人接
celine都係越嚟越差 phoebe走咗之後靠泰妹帶hit 連泰妹都唔做之後好似都半收皮 又係價錢同quality唔成正比
maria 賺得多呀 夠曬commercial 但啲product 出嚟出去都係嗰啲
咖喱啦,唔覺佢有咁大權
留意到mini cf偷偷地改咗名叫classic 仲有gabrielle系列個標籤都改咗叫REV mini cf等之前嘅經典款嚟緊應該會容易啲買有貨就買 早買早享受
睇中咗celine個凱旋門shoulder bag
比你咁講一講唔知買唔買好
我一直都覺得好似chanel logo
鍾意就買啦 celine對比其他牌子又唔算貴嘅 你預咗唔會有咩resell value 諗住玩一期厭咗就放唔好諗 打算長用就買啦 shoulder bag我諗住買2024新出嘅dior saddle rodeo 日本買13k到抵玩!
冇放袋嘅打算 但唔知celine會唔會好快outdated跟唔上潮流
dior之前出咗款叫diorstar hobo嘅胳肋底袋 帆布款 嗰個望落都抵玩
但睇咗幾個月已經落咗架
宜家得返新出嘅牛仔
因為蝴蝶結係韓國好興 季節款就係出返啲潮流東西 但係佢整得太醜 買唔落手 除咗衣服每個category覺得自己都買齊咗啲經典或者想要嘅款 以後唔買都冇咩所謂 可能係舊款用殘咗想換 目前對新款冇咩興趣
我覺得會 有時睇resell value唔係一定要放 係一個指標 個價得硬就係唔會唔興 二手都冇人要就真係唔興 如果你自己好鍾意就唔會介意佢興唔興 再考慮吓吧
好似話celine冇人收係因為假貨太多
防偽做得好差所以啲人見到都唔敢收
唉 以前有泰妹sell真係好hit
周街都係ava 雖然宜家都唔少
泰妹而家轉lv 突然又hit返啱啱出咗個新款書包
想問大家喺C叫SA幫你揾袋
約定時間去睇 會唔會再問佢或者催佢揾到未?
我唔知應唔應該問佢揾到未 唔想好似俾壓力佢咁
因為佢講到會努力幫我揾
希望到時去到佢係俾驚喜我
唔係好識點同C SA相處請多多指教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞