CA/ACO年年招新豬學豬運豬(30)1001例牌唔開

1001 回覆
2 Like 8 Dislike
你個部門咁撚好主意既 3個post, 人工計埋都有十皮,而家出兩皮搵個aco搞撚掂?
係act緊CO但未坐正,唔係做緊ACO post。所以total只係2個post
aco act co比位你坐一年等升嗰隻
應該係9折co糧
所以應該係co starting×.9 + co starting×.15?
問P啦 依個情況真係唔識
等升嗰隻,頭半年就係acting allowance 9折,之後就100%

Acting allowance計法係 自己本身個point同co starting既相差

每月人工就係 自己本身個point加acting allowance

簡單啲講act咗半年後,就會拎足CO starting人工
英文差唔係去進修
比你入到去跟eo, 英文成pat 屎咁 試用期都唔知過唔過到
ca 由自可,
aco 既話,唔係話要英文識飛,最少都要同人溝通到
原來ACO要識溝通…
下,你以為呀豬呀狗都入得? 唔好玩la.
allowance唔駛×.15?
之前試過double up,都冇收到信 但有錢
唔信你係現職
佢係現職嚟
邊個部門?
邊有得食兩家茶禮,你by board acting Co食90% or 100% Co starting point,應該多過doubling up Co人工ga wo叫你doubling up另一個Co位,似搵你笨
因為我試過by board acting co既時候,再doubling across aco位,係有兩家茶禮(doubling up+doubling across)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞