覺唔覺自從有咗Buyandship嘅出現,駛少咗冤枉錢喺D代購身上?

353 回覆
128 Like 756 Dislike
咁呢個世界唔係淨係得衫同鞋可以買
有時有啲限定嘢嚟
唔通下下都飛過去咩
普通嘢可以等到飛去買個陣買當然最平最好啦
冇個陣就要係個邊買完再用呢啲集運轉返嚟
同埋有啲小店根本唔支持直運香港
淨係想知有邊間唔使計乜鳩體積重
之前用tenso買2kg嘢揀船運要個幾月,唔揀船運就收8kg運費
貴撚到傻,點知運到返嚟勁大個箱全撚部都發泡膠
日森以前運費抵, 貨扣埋稅都抵用, 依家個ecms垃撚圾, 用dhl又貴撚到
除非買電子野免運, 其他用轉運好過, 仲未計日森好多貨直送唔到
Buyandship個代購廢, 普通野自己俾錢都隨時買到
但個代購又買唔到mercari同rakuma
日森以前運費真係好抵
你買多幾樣嘢佢會減返個運費
出咗免運之後貴到hihi
都唔g點計
Mercari 同rakuma 都代購唔到就唔好叫代購啦
我主要買動漫野同遊戲卡
用開個代購都係收我6%手續費
我覺得都唔太貴(唔識比較)
運費就因為我買啲野大部分都輕所以就唔貴
LM
有個自取點幾好禮貌
你試下用
日本就好似冇,美英德森就個個唔會用佢
間唔中都有人喺fb group share Uniqlo GU
乜ban咗?
膠袋用曬咪用箱
睇下你用唔用藍店 有d ok
格離post 好似用tenso
我用bns冇封
勁撚耐,可能係少單
個濕鳩箱無印Levi’s。點睇都似係BXS自己換入去
日本樂天都可以直送?
上年買左成年 都係樂天買再用BAS收
連登啲撚樣就係鍾意搵嘢嚟屌㗎啦
tenso要計體積重, 都係貴到pk
日馬定係美馬
[BNS苦主交流區] 用buyandship 保證被cut 戶口 (1)
https://lih.kg/3441576

好多bns苦主
每件貨重0.1磅以下都要至少要計0.2磅

呢個有無source?
我見官網無寫
buyippee 用過幾次,無鑊

仲未講bns試過一次日本網上買書,人地用日本郵便郵寄過去,唔係用速遞,我買嗰時唔知,但最後bns死都話收唔到,咁就無左百幾蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞