覺唔覺自從有咗Buyandship嘅出現,駛少咗冤枉錢喺D代購身上?

353 回覆
128 Like 756 Dislike
唔係呀一開頭20定1X運費,但計體積比封頂50%實重。之後劃一計實重但係加價到24定幾多,佢唔計體積比後我就無再見過Levi用箱。好多賣衫都只係就咁包個膠袋寄
屌咁你用邊間平過佢?
唔係你又知佢貴過人?
咁撚多人like俾間平啲又快既黎推下啦
唔係咁多代購係連登掛
求人係咁嘅態度㗎咩?
日本嘅話我覺得代購幾好用
基本上比個網址就買到 咩野都得
同埋收費都唔貴
傻閪Buyandship無人用你架啦. 我阿婆都識上日馬自己買野啦, 點解要比你條撚樣賺
0.5 bl + 0.5 bl = 1.1 bl = 2.0 bl

1.3 bl + 0.7 bl = 2.1 bl = 3.0 bl

明就明
唔係話想幫bns
我自己個個月都日本買野
用過bns過百次
都絕少delay 有早冇遲 呢期都好快一星期內到港
印象中係疫情果期打爆倉先慢好多
有時0.1果啲我會叫佢覆磅 佢都會影相俾我睇
客服都覆得快
收費我覺得還好 至少睇過幾間buyee fromjapan tenso都冇佢咁平 同埋佢冇玩體積重咁

我真係未睇到有間有效率同平過佢
如果有既真係唔怕講 我即刻轉
代購既我知buyee係貴 但買mercari野佢都快手
有好野唔好收埋啦定連登係咪咁多代購佬hater呀
佢哋個FB Group好多呢啲on9
見啲on9買佢地代購lotion 明明有直送
shipbao 會爛, 會失件
次次睇集運都諗住搵有咩新推薦
結果又係見唔到
用開邊間, 要運幾耐

bns 成日突0.1, 0.2 搞到要買兩三次野先集到

勁晒時間
美馬如果用b&s地址好大機會bam ac
日馬就冇問題,我都有用
平係平既,不過呃磅
同埋疫情夾硬空運變船運,迫人出老遠自取
黑店臭晒朵
覺得貴又要用又要屌
樂郵仲臭啦
次次外國倉𠝹完箱成堆紙皮放入去
大部分運費都係俾嚟運紙皮

美其名話想運多啲 咁又放咁多無用紙皮入去?
我要堆紙皮做乜
呃磅意圖太明顯

物流網站個磅數永遠都細過buyandship磅數
大家都計重搵食 buyandship食相太難睇
因為就算佢地想買,就算拎住張外國信用卡都係未必買到。

而nike us為例你買得稍為密d都會ban你account ban你address,打上去佢地會話唔識搞叫你等48小時或門市買。佢收大圍單,淨係Nike, adidas, walmart, bestbuy, nba, Ralph Lauren, levis, fossil等果d都應該夠佢喊出黎,邊有咁多所謂私人address用呢,唔通下下落免稅店叫人掃咩,我估佢去到想谷代購先知難度係邊

當然我唔會教佢點又不可能變可能啦
唔知佢買咩咁貴
最低消費咪24蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞