覺唔覺自從有咗Buyandship嘅出現,駛少咗冤枉錢喺D代購身上?

353 回覆
128 Like 756 Dislike
用左十年以上 越用越鳩 完全唔值
到貨訊息都冇就屈你冇拎貨
但間野試撚過十日以上都仲係個倉唔出貨
最撚仆街係收空運價走去寄船運
好彩無試過
我通常易碎我都直寄黎香港
試過拆完repack完再攝紙皮
亦都試過原本個package外面再包多個大啲嘅紙皮箱
BNS是咪黑驚營運咁撚串
冇 因為我唔係外地運返香港收 但係我可以講點解佢好差

我有件包裹係寄去歐洲倉再轉運 點知tracking顯示delivered等咗一個禮拜都冇email noti/登入佢個網都冇顯示buyandashit已收到包裹(入倉庫)

咁我好急啦 冇人confirm到我buyandshit到底有冇收到呢份件 冇就我追外國郵政公司 追咗兩個星期web cs長期冇人理 香港電話打唔通 email冇人理 最後我要ig dm buyandshit先人幫我跟進
傾你老母閪
代購先搵fromjapan
間野自從用家比 Amazon ban acct 應該無左一半生意
已封鎖會員 香港要獨立
一講bns成班反駁隊上身
但叫佢地介紹間整體好過bns就扮睇唔到
你去問下郵局EMS去日本1KG貨幾錢你就唔會話貴架啦.
shipbao?
1.5kg先啱 打錯2.5
「藍絲 國X double_dee入侵連登」 要求雞蛋妹 DEL左個條講佢個「自動送中 聲換字app」片
https://lih.kg/bFtvkpV

buyandship 前VP (double_dee已被ban)
喺連登公開過用戶嘅錄音
cantonese.ai (鍾意用香港本地server,覺得安全得過美國) 單嘢仲要告雞蛋妹

原來仲有另一個連登acc宣傳Buyandship同埋gen AI聲音
有冇邊D支援各種語言嘅AI聲音生成Software好介紹?
https://lih.kg/3636849

臭嘅
就算無好過bns 都唔代表bns 係好
大家都係屎 不用分得那麼細
差唔多架喇
我地agent fedex acct 都要$15-20/kg
佢地仲要人工 倉 老闆賺個份
自從發現左日AMZ直送香港可以扣税,美AMZ夠USD49免運費之後就好少用Buyandship
有分邊間架咩?
唔係你自己睇左重量先合拼去拎架咩?
點解唔寄?
可能佢當危險品。但係官網都寄到黎香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞