Lego 討論區(21)

509 回覆
4 Like 2 Dislike
想買波子911同defender係咪油麻地最抵
分別見過$999同$1399
想問大家人仔配件 除左bricklink 現時點之外邊到有
Lego.com pick a brick 果到冇
係去store 揀散件果到見到
我早排買仲係膠袋
https://www.instagram.com/reel/C8l-oY9v13D/

中左東方昇個ad
都估到佢會揀賓士貓
不過75313真係好大嚿
75290係咪就retire 未入
不過玩咗一段時間lego 開始都無咩玩
睇片手推車都冇
total加埋差唔多皮幾野
有冇巴打有玩第三方人仔 想入一两次iron man
42174 好正
想問下lego想噴其他色係咪都可以搵d模型代工搞
見新果隻C3PO冠正, 但隻色好似屎色咁, 想搵人噴反光隻金色, 但完全唔識窿路, 同用咩色都唔知
玩Lego玩到炒股咁,10305 / 71040 摸晒頂,諗住10333遲買平幾舊,依家又升,咩料
係咪要等多排
今日高價明日底價
一日未停產都一日有得買, 心急爆黎玩就算, 買黎等退休先玩既就等下先, 啲價有得睇
留名 見到今次樂高人仔係太空系列 諗住入坑
買咗五個 已經有一個重複 想問巴打有咩方法可以集齊一套
mclaren p1有無人會買?初次入坑
另外想問hobbydigi入手穩陣?
新入坑只建議買現貨,其他任何渠道都有風險,現貨入手地點睇頭post

McLaren P1我都覺得靚,但你要有心理準備會追埋之前technic supercar/F1 系列,重點係屋企有無地方擺……利申:我無買
其實好多地方都有,我會去ins point買現貨
我見佢早鳥優惠preorder先$2.6k好心動
其他我唔會追啦 都係因為P1係dream car先入坑
我估現貨都做到2.6k,只要你肯等下,不過早買早享受……
買啦
$2.6k佢係之後大貨9-10月先出貨,8月第一水$3k

你揸住舊錢到時大貨到周圍都有得買,可能再平啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞