Lego 討論區(21)

442 回覆
3 Like 2 Dislike
儲開lego船,仲諗緊入唔入埋哈利波特隻船
C兄 購入價幾多錢
知唔知現時點賣緊幾錢?
Webrick有聽過
不過你都係自己靜靜地玩算啦
唔洗專登上黎promo

順帶一提如果有Ching 買啲2手modular building,特別係冇盒冇書個啲,交收要睇清楚係咪大陸磚
想問bricklink designer program 香港宜家可以點預訂? 我㩒佢條link direct去lego香港官網就error
香港訂唔到
睇你自己有無外國地址
轉運倉唔駛諗,會ban
即係要vpn再加外國地址? 咁問吓外國朋友先
唔駛vpn, 你搵到個外國住宅地址就得
sw what if black falcon

呢張揭揭卡頭獎係狂掃LEGO產品30秒,好奇一問拎邊款box set個價值係最高?
我見外國超市玩呢類,都係拎電視mon呢類大盒既野
咁拎75313/10294/10181呢D係咪一定冇死?

https://www.instagram.com/p/C7qKzTVKU8c/
佢放最高
再俾部迷你手推車你
你30秒返到去先講
數係咁計, 但你拎呢D好慢, 台灣有人玩完拎左5盒LEGO,但最大盒好似係AVENGER TOWER , 所以你自己諗, 大屋你手大D 都可以一手拎, 呢D四方型 USC 要托起食你好多時間, 玩呢D任囉既話寧願囉多D 唔同SET好過
有做開尖,其實唔難
如果有手推車,已經係bonus黎
就咁聽落,其實佢啲款擺邊都好影響結果
https://www.instagram.com/reel/C74J1auBHPr/

啱啱搵到台灣嘅
要喺門口起跑拎完再放喺cashier
臨尾嗰下squat feel到佢好用力
不過真係有10181

最尾都係忍唔住手痕買咗21349
呢盒無貼紙
值得入
本身都想買呢隻,唔知會唔會出其他色
當順手拎埋張抽獎卡碰吓運氣
點搬返屋企
call van 咪得 俾錢叫埋個司機逗埋上屋企都仲得
自備大隻佬
依家Van仔d價好平,加少少錢貼士,勁快有人接
終於見到紙袋包裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞