23/24英冠爭升班討論區

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
幾時打決賽
26號
星期六睇FA Cup 星期日直落
拜仁搵教頭搵到傻咗?甘賓尼??
每逢5月溫布萊就會變得非常繁忙
都唔知點解有人買樓會買Wembley
一年連埋concert 十幾個星期都嘈到拆天
然後不時要同一堆人逼Tube逼巴士
擺明M底
佢地可能想試下拎德乙
以後阿妓對拜仁終於可以贏返5-1
本來我都唔信呢句
因為有名你叫拜超 不嬲公認係求其係街汁件路人/我阿婆帶隊都拎到德甲
見到杜曹+kane之後先知原來所有野都有剋星
杜曹其實一d都唔黑
去車仔執到歐聯

上季接手拜
臨尾睇住輸左九成
強仔都跌返個冠出黎比佢

係kane先係真黑
其實都係concert會嘈啲
足球多數日頭踢 問題唔大
真係得kane一個閪黑
唔計caretaker
拜仁對上20年得奇連士文一個教頭拎唔到德甲
阿婆帶隊拎冠軍適合些路迪多啲
只要智力正常,帶些路迪一定刷到冠
今季格流:
Another one
伯明翰領隊Tony Mowbray因健康理由辭職
屌 麥堅拿真係想走
BBC體育瞭解到,麥堅拿和助理教練馬丁-佩爾特都認為是時候離開了。

儘管白禮頓對他感興趣,但車路士被認為處於領先地位,曼聯的情況增加了複雜性,因為他們還沒有確定坦克的未來會發生什麼。
任何球會都需要支付至少£400萬鎊的補償金,才能從葉士域治挖走麥堅拿和佩爾特。
在2021年12月加盟伊普斯維奇之前,他在老特拉福德在摩連奴和蘇斯克查手下工作了5年。

【麥堅拿同意執教車路士】
根據《晚旗報》的最新報導,麥堅拿已同意執教車路士,他可能會成為普捷天奴的接替者,他對這份工作很感興趣,並歡迎車路士將他列入候選名單,葉士域治希望麥堅拿留下來,並將為他提供一份新合同,儘管他目前的合同有效期到2027年。

葉士域治將要求得到超過£400萬鎊的補償,但這並不能阻止車路士的追求,另外,白禮頓也將麥堅拿確定為接替迪些比的關鍵目標。
咁睇唔開?
本身想睇下年葉士域治打成點
依家又少咗個睇頭
屌 朗肥真係有班落 去Plymouth教

連埋麥堅蛇同甘賓尼 今年D二線教頭全部大洗牌
朗肥我get到點解有班落

但班大會想搵班英冠升班馬/英超降班隊領隊係認真咩
嫌死得唔夠快定想損人不利己
早幾年賤種戴係呢隊咪傳媒日日報呢到日日講
教廢隊唔掂唔代表勁隊唔掂
例如拜傳搵kompany,咁上季般尼喺英冠的確好睇
而家蚛蟈隊名單影都冇 佢都有今日
今晚睇完FA Cup 聽日就係升班審判日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞