23/24英冠爭升班討論區

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
盧頓爭少少 響英冠留多咗一年
10/11 11/12修頓試過
希望葉士域治升到
09/10 10/11諾域治都是
李城3比0擊敗普雷斯頓
提早一輪再奪英冠冠軍
Ed Sheeren應該要抽時間直踩更衣室鼓勵班球員頂到尾
如果盧頓keep住呢個班底同打法,下年有機上返去英超
落左去應該上唔返
d人腳又唔係勁
巴克利都唔知留唔留
盧頓當上黎完夢
個教練有料既,落去仲有一億磅資金擴軍,買返幾個人就搞掂,我睇好佢地,般尼都係,前提係唔炒甘實尼
唔同啦
般尼個陣打英超就廢
去英冠就超班
好似以前諾域治 富咸咁
個組軍根本升降機陣容
比上不足 比下有餘
但盧頓個班
人腳真係英冠中上料
今年打返另外兩隊降班隊
咩優勢都無
仲比人禁住踢
落返去應該都係中遊附加賽料
曼城2000年都試過
似會今年修頓咁上下
未必打到做最top個一兩隊
但附加賽區浮遊

葉士域治呢場贏埋就穩陣
主場對已經降班嘅Huddersfield
仲要一分就夠
諗多咗 盧頓實際戰力高雲地利都無
hudds會入15球

歡迎葉士域治升超成功 列斯898

如無意外
勿登
關鍵一戰
高雲地利 1比2 葉士域治
爭直升
2 葉士域治 45場 93分 +33
3 列斯聯 45場 90分 +39

煞科日賽程:
葉士域治 對 哈特斯菲
列斯聯 對 修咸頓

形勢:除非最尾一輪嘅賽果係列斯聯贏波而且葉士域治輸波令列斯聯可以以得失球差壓過葉士域治升班外,其餘任何情況都會係葉士升班
基本上葉士升班機會超過9成

爭附加
5. 諾域治 45場 73分 +16
6. 西布朗 45場 72分 +20
7. 侯城 45場 70分 +9

煞科日賽程:
伯明翰 對 諾域治
西布朗 對 普雷斯頓
普利茅夫 對 侯城

形勢:
由於侯城得失球太差,基本上最有可能入前六嘅方法係自己贏波而且西布朗輸波,另一個基本冇咩可能嘅係侯城大勝x球而且諾域治大敗y球(x+y>=8)

爭護級
19. 布力般 45場 50分 -16
20. 錫周三 45場 50分 -26
21. 普利茅夫 45場 48分 -12
22. 伯明翰 45場 47分 -16

煞科日賽程:
伯明翰 對 諾域治
普利茅夫 對 侯城
李斯特城 對 布力般
新特蘭 對 錫周三

形勢:
哈特斯得返理論上可能就唔寫了,尋晚同伯明翰打成2比2基本就係攬炒

伯明翰:輸波=降班,和波但普利茅夫冇輸5球=降班,贏波但普利茅夫贏波+布力般錫周三都攞到分=降班

普利茅夫:輸5球或以上而伯明翰和波=降班,輸波或和波而伯明翰贏波=降班

布力般同錫周三:攞到分=安全,輸波仲要睇埋另外兩場結果[/quote]
阿伯自己攞黎既,無端端炒教練請朗肥
而家英冠有冇邊隊係未踢過英超架
仲要炒之前係前列
Plymouth Argyle F.C.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞