23/24英冠爭升班討論區

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
好大機會

得返4場波領先9分
今年playoff唔易玩
阿迪達應該會mon實playoff
修咸頓係佢既惡夢
咁下年可能有返樸茅大戰修咸頓
南岸打吡
Wrexham準備兩年升兩級
列斯聯Dallas宣佈掛靴
就嚟半場 葉士唔似特別有優勢
淆底了

笑死仲要啱啱撞柱
屌 真係和
頭三都讓冠
[quote]Week 42 Result
9/4
0245 修咸頓 2:1 高雲地利
0245 米禾爾 1:0 李斯特城
0245 普雷斯頓 4:1 哈特斯
0245 錫周三 2:2 諾域治
0300 列斯聯 0:0 新特蘭

10/4
0245 葉士域治 0:0 屈福特
0245 候城 2:2 米杜士堡
0300 西布朗 2:0 洛達咸
Week 42 Result
9/4
0245 修咸頓 2:1 高雲地利
0245 米禾爾 1:0 李斯特城
0245 普雷斯頓 4:1 哈特斯
0245 錫周三 2:2 諾域治
0300 列斯聯 0:0 新特蘭

10/4
0245 葉士域治 0:0 屈福特
0245 候城 2:2 米杜士堡
0300 西布朗 2:0 洛達咸

前三齊失分
高雲輸比修咸都叫預咗
侯城米堡咁和可能最後一齊收檔
不過諾域治都和波唔驚
After week 42
1. 李斯特城 41場 88分
2. 葉士域治 42場 88分
3. 列斯聯 42場 87分

4. 修咸頓 40場 78分

5. 西布朗 42場 72分
6. 諾域治 42場 68分
7. 高雲地利 41場 63分
8. 普雷斯頓 41場 63分
9. 米杜士堡 42場 62分
10. 侯城 41場 62分

同場加映
英冠護級,全部打咗42場(括號內為上周排名)
15 史雲斯 50分 (15) ^應該安全
16 QPR 47分 (17)
17 米禾爾 47分 (20)
18 布力般 46分 (16)
19 史篤城 46分 (18)
20 普利茅夫 45分 (19)
21 哈特斯 43分 (21)
22 錫周三 43分 (23)
23 伯明翰 42分 (22)
8隊入面降2隊,剩低4場,頭尾相差只係5分
讓冠係咪冠軍通常第二季降返班
都已經搞唔清D隊係唔想升班定係真係輸波
白狗 樸茅 般茅 修頓
英冠其實打法隊隊都差唔多好少超班隊
同埋入到最後直路大部份隊都仲有野爭緊
所以埋尾都仲有好多變數
咁你要搏升班 人地都要搏護級
係卡迪夫到史雲斯呢五隊基本上唔會升班同降班以及提前n輪鎖定第24嘅洛達咸可以踢風流波咋嘛
李城列斯牌面上超班但最後都不是超好多
英冠46場 打到直路唔係隊隊都超班到可以行過咁贏
搞搞下修咸頓隨時玩埋一份
大家講笑啫 邊會真係有隊唔想升班
升咗超財政上差好多
上年般尼領放 100分榜首完季
今季咪又係降班膽
根本英超英冠個gap太大
漢堡長期係德乙賴皮
係今年3隊太廢
以前都會有隊升班馬爆冷上到中遊
冇啦,疊埋心水附加賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞