[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區 (89) 819 藝姊妹生日粗卡 !

1001 回覆
51 Like 17 Dislike
今日係清算懵佬日

今日打風唔洗返工好得閒 , 繼續睇下懵佬可以講幾多理由出黎要脫飯
如果我睇唔到個耳環咪好囉

早知連facebook都唔loop
今日係清算懵佬日

今日打風唔洗返工好得閒 , 繼續睇下懵佬可以講幾多理由出黎要脫飯

都慣左 當佢推post算
如果我睇唔到個耳環咪好囉

早知連facebook都唔loop

如果....早知......
今日個post好正能量
去唔到其實可以寫信做飯站,不一定花錢花時間。
東南亞迷妹都是這樣。
冇話脫唔脫。

去到咪去,喺咁。去唔到再想方法。
做嘢讀書都係咁。
讀書時日日在圖書館坐到十一點。
然後離開香港幾年post grad。
係咪放棄其他人,其他生活?
當然唔係放唔放棄,而是用甚麼模式繼續在一起。

今日係清算懵佬日

唔鍾意呢個 post 成日有幾個會員話想脫飯 / 已脫飯
大家都知女友依家個成就真係得來不易, 係佢地既努力一點一點換取返黎
每一個 buddy 都係對女友黎講都係好重要
所以做得buddy都緊係希望女友越黎越多fans , 唔係希望聽到 fans 離開呢D說話
仲成日話自己係舊飯 , 呢樣咁簡單既野都稔唔到, 點樣同新飯做個好榜樣
話想脫飯呢D說話真係好難聽, 聽到呢D說話同聽到 anti 黑女友都係一樣唔好受
今日係清算懵佬日

大家都知女友依家個成就真係得來不易, 係佢地既努力一點一點換取返黎
所以做得buddy都緊係希望女友越黎越多fans , 唔係希望聽到 fans 離開呢D說話
仲成日話自己係舊飯 , 呢樣咁簡單既野都稔唔到, 點樣同新飯做個好榜樣
話想脫飯呢D說話真係好難聽, 聽到呢D說話同聽到 anti 黑女友都係一樣唔好受

巴打你完全講出我心聲 不過我呢D小薯無地位一路唔敢出聲
其實我覺得同埋成日講脫飯好唔尊重小女友
最平既機票 都賣哂 比錢慢左秒
又要貴多500$
今日係清算懵佬日

認同的,正如離婚/分手的話不隨意說。
也不是個好聽的笑話。
其實好多人都去唔到,冇去過。
例如fc admin弟妹太年少;大叔太年老。
去過的其實已經好幸福。
但個個都是畢地。
如果決定要飯,就堅定走下去。
有很多不同方式,有很多不同生活。
但都要往前走。
以後是更美好的相聚。
今日個post好正能量
去唔到其實可以寫信做飯站,不一定花錢花時間。
東南亞迷妹都是這樣。
冇話脫唔脫。

去到咪去,喺咁。去唔到再想方法。
做嘢讀書都係咁。
讀書時日日在圖書館坐到十一點。
然後離開香港幾年post grad。
係咪放棄其他人,其他生活?
當然唔係放唔放棄,而是用甚麼模式繼續在一起。

有陣時得到一樣野唔係等於要放棄另一樣野
大家都要學識一下調節心態 ,權衡輕重,咁就有可能達到 win win 雙贏
今日係清算懵佬日

agger

今日係清算懵佬日

agger

唔理咁多 睇埋最後一次脫飯

求上個禮拜show champion behind嘅中字
SoMu is watching u
[/member][/quote]
求上個禮拜show champion behind嘅中字[/quote]
好似未見有

今日ShowChampion係末放
下星期我做咩要飛過來
今日ShowChampion係末放
下星期我做咩要飛過來

睇公演同訓somu門口囉
一世都唔會脫女朋友飯
一世都唔會脫女朋友飯

脫到先講
落雨冇得食炒蛋
唯有睇女友

韶情呢個頭
而家b仔兩邊到wink到
抽筋b不再

落雨冇得食炒蛋
唯有睇女友

韶情呢個頭
而家b仔兩邊到wink到
抽筋b不再

點解個個都可以咁尾機
我愛女友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞