[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區 (89) 819 藝姊妹生日粗卡 !

1001 回覆
51 Like 17 Dislike

我覺得唔係同一款 大家點睇
我屌 我而家好想死 如果係既
我都唔知點對得住銀仔好 只怪我太冇撚用

屌 數都走過我地buddy咁多次啦
走一次銀仔數啫又有咩所謂
Btw幾時飛

好撚癲

銀仔都做到咁
懵佬做野喇
想睇大團圓結局

比我就即刻狗衝去韓國

去啦懵佬 銀仔好掛住你啦
睇到好感動
前世的五百次回眸
才換來你們今生的擦肩而過;
前世的五百次相遇
才換來你們今生的相識相知。
別以時光之名錯過那些美好與舊人;
別以命運之名製造那些遺憾與傷痕。
古老飯cd rom忍唔住留番個言

男人老狗
係脫就脫
係飛就飛
又要搵籍口
又要人求你
家陣玩陳啟泰百萬富翁 打電話問現場觀眾?
成10頁都見到係度差黎差去
又話去又話唔去又係度FF叫春 見到真係好燥
做男人應該要灑脫d
有陣時睇女友 post 真係覺得睇得好累

男人老狗
係脫就脫
係飛就飛
又要搵籍口
又要人求你

心水清呀
好耐未見過有咁多正皮既留言
今次既CB , 銀仔日盼夜盼,都見唔到佢想見既人出現係Stage , 上班 , FS , Show Case ...等場合 ...

突然間,佢發覺,再係咁落去 ...好快會GB 了 ...難道佢唔會再出現 ?

銀仔突然間靈光一閃 , 記得佢當日講過 , 想我時就把錦囊打開 , 到時妳就知點做 ...

銀仔一打開 , 佢見到一對耳環 ...佢心諗 ...點解佢會一早就知「傾耳。傾聽」既 ...

銀仔終於明白了 ...呢對耳環可以進行召喚 ...只要係Stage 戴住佢,當佢一見到認証出現 ...佢記會即時飛去首爾 .......

To Be Contuine ...

利申:9up ...本故事純屬FF , 如有類當,實屬巧合

小女友

年輕人,親後生,無咁多家庭負擔,成人既責任時 ,好好珍惜呢段青蔥既日子,將來睇返轉頭可能好onx .. 但你已經成就左你自己做一件不可能的事 ..一件好夢幻既事 ...但去唔去都好 , 將來唔好比自己後悔 ...
同意
如果我仲係廿零歲我都會毫不猶豫去追cb
依家唔係話想走就走,我都無放好多年大假
屋企人同工作關係都有機會令到自己唔能夠隨心所欲做自己想做嘅事
所以有機會做點解唔去做呢。。真係好羨慕你地可以咁近距離見到佢地支持佢地
知道自己無咩機會追cb , 上個月佢地可以黎香港開con 我都已經好滿足地開心左成個月

其實我真心的期待緊一件更更更夢幻既事會發生

好心啦 大人大姐仲咁多FF

毒撚最忌有自信啊

做人踏實D啦

男人老狗
係脫就脫
係飛就飛
又要搵籍口
又要人求你
做男人應該要灑脫d
有陣時睇女友 post 真係覺得睇得好累

agger
今次既CB , 銀仔日盼夜盼,都見唔到佢想見既人出現係Stage , 上班 , FS , Show Case ...等場合 ...

突然間,佢發覺,再係咁落去 ...好快會GB 了 ...難道佢唔會再出現 ?

銀仔突然間靈光一閃 , 記得佢當日講過 , 想我時就把錦囊打開 , 到時妳就知點做 ...

銀仔一打開 , 佢見到一對耳環 ...佢心諗 ...點解佢會一早就知「傾耳。傾聽」既 ...

銀仔終於明白了 ...呢對耳環可以進行召喚 ...只要係Stage 戴住佢,當佢一見到認証出現 ...佢記會即時飛去首爾 .......

To Be Contuine ...

利申:9up ...本故事純屬FF , 如有類當,實屬巧合

小女友

年輕人,親後生,無咁多家庭負擔,成人既責任時 ,好好珍惜呢段青蔥既日子,將來睇返轉頭可能好onx .. 但你已經成就左你自己做一件不可能的事 ..一件好夢幻既事 ...但去唔去都好 , 將來唔好比自己後悔 ...
同意
如果我仲係廿零歲我都會毫不猶豫去追cb
依家唔係話想走就走,我都無放好多年大假
屋企人同工作關係都有機會令到自己唔能夠隨心所欲做自己想做嘅事
所以有機會做點解唔去做呢。。真係好羨慕你地可以咁近距離見到佢地支持佢地
知道自己無咩機會追cb , 上個月佢地可以黎香港開con 我都已經好滿足地開心左成個月

其實我真心的期待緊一件更更更夢幻既事會發生

好心啦 大人大姐仲咁多FF

毒撚最忌有自信啊

做人踏實D啦

踏實D,買機票行動啦
其實銀仔收咁多禮物,唔會記得係邊個飯送

男人老狗
係脫就脫
係飛就飛
又要搵籍口
又要人求你

呢個ching
我心底說話
忍唔住手正皮左
聽日打到八號波到三點
我去屌風眼

係咪有表演睇
聽日打到八號波到三點
我去屌風眼

係咪有表演睇

飛啦望

男人老狗
係脫就脫
係飛就飛
又要搵籍口
又要人求你

之前已經話過佢一次
屌醒懵佬

男人老狗
係脫就脫
係飛就飛
又要搵籍口
又要人求你

之前已經話過佢一次
屌醒懵佬

其實佢應該係要醒定要訓呢

咪臭係 撚記得邊個送咩
連續2日發夢夢到同銀仔一齊去遊樂場代表啲乜
係咪病入膏肓冇得醫
係咪病入膏肓冇得醫

建議你唔好醒
去啦去啦,睇埋個開學時間表先買機票,放哂啲碟一身輕。
係咪病入膏肓冇得醫

建議你唔好醒

岩岩同佢行山,幫佢影同螢火蟲既合照,拖住手上落山。

我懷疑緊係另外一個時空係咪同銀仔拍緊拖
係咪病入膏肓冇得醫

建議你唔好醒

岩岩同佢行山,幫佢影同螢火蟲既合照,拖住手上落山。

我懷疑緊係另外一個時空係咪同銀仔拍緊拖

另一個時空交比你 今個時空我既
真的假不了 假的真不了

咪臭係 撚記得邊個送咩

中文太肉麻 不了
我就覺得銀仔有睇封信,唔係都唔會記得我個名。

男人老狗
係脫就脫
係飛就飛
又要搵籍口
又要人求你

之前已經話過佢一次
屌醒懵佬

其實佢應該係要醒定要訓呢

算啦 你屌我都冇用 我想去都冇錢去
有大神話 9月1號 女朋友去雅加達
我屌你 咁我點算呀? 聽日飛呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞