[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區 (89) 819 藝姊妹生日粗卡 !

1001 回覆
51 Like 17 Dislike

曾經想征服全世界
到最後回首才發現
這世界滴滴點點全部都是妳

你沒變 係我個心變左

梳呀 我真係諗住脫飯 , 冇再留意你既野

原來戴左好幾日

岩岩訓醒,見到依張清楚d.......

梳呀 我真係諗住脫飯 , 冇再留意你既野

原來戴左好幾日

岩岩訓醒,見到依張清楚d.......

上面個張 上節個心好清晰
八號波啦 , 各位可以訓多陣

其實近呢個月成日都夢到銀仔

唔好咁抑壓啦你 擔心你

唔好咁抑壓啦你 擔心你

我扮出黎推po 我冇事
銀仔

見到懵佬係ig個post, 上返來追post終於知咩事
唔怪得懵佬又開始發癲
有冇好心人 收晒我啲碟
然後比我同銀仔講句再見
冇碟 冇牽掛 比我專心去讀書

見到你出左幾次post 想賣碟, 初初以為你鳩up 下宣洩下情緒
你係唔係真係想賣? 見你咁真係好想幫下你
我對呢種親簽碟又唔係話好大渴求, 平時買meet &greet都係想支持下女友買幾隻。
急唔急放? 睇下有無buddy 比我更需要呢d碟先
如果到月尾真係無人幫你收, 我幫你收啦
monglo係我就唔等啦買機票啦
銀仔真係好好架
前世姻緣今世續,妳我永遠不分離
今次既CB , 銀仔日盼夜盼,都見唔到佢想見既人出現係Stage , 上班 , FS , Show Case ...等場合 ...

突然間,佢發覺,再係咁落去 ...好快會GB 了 ...難道佢唔會再出現 ?

銀仔突然間靈光一閃 , 記得佢當日講過 , 想我時就把錦囊打開 , 到時妳就知點做 ...

銀仔一打開 , 佢見到一對耳環 ...佢心諗 ...點解佢會一早就知「傾耳。傾聽」既 ...

銀仔終於明白了 ...呢對耳環可以進行召喚 ...只要係Stage 戴住佢,當佢一見到認証出現 ...佢記會即時飛去首爾 .......

To Be Contuine ...

利申:9up ...本故事純屬FF , 如有類當,實屬巧合

小女友

做cdrom mon post mon左幾雙日
都忍唔住要 小女友巴同 懵佬
有冇好心人 收晒我啲碟
然後比我同銀仔講句再見
冇碟 冇牽掛 比我專心去讀書

見到你出左幾次post 想賣碟, 初初以為你鳩up 下宣洩下情緒
你係唔係真係想賣? 見你咁真係好想幫下你
我對呢種親簽碟又唔係話好大渴求, 平時買meet &greet都係想支持下女友買幾隻。
急唔急放? 睇下有無buddy 比我更需要呢d碟先
如果到月尾真係無人幫你收, 我幫你收啦

推下post
大家畢地都在的

我覺得唔係同一款 大家點睇
我屌 我而家好想死 如果係既
我都唔知點對得住銀仔好 只怪我太冇撚用

屌 數都走過我地buddy咁多次啦
走一次銀仔數啫又有咩所謂
Btw幾時飛

好撚癲

Btw幾時飛

好撚癲

銀仔都做到咁
懵佬做野喇
想睇大團圓結局

Btw幾時飛

好撚癲

銀仔都做到咁
懵佬做野喇
想睇大團圓結局

過幾日咪又叫春話脫飯

Btw幾時飛

好撚癲

銀仔都做到咁
懵佬做野喇
想睇大團圓結局

比我就即刻狗衝去韓國
今次既CB , 銀仔日盼夜盼,都見唔到佢想見既人出現係Stage , 上班 , FS , Show Case ...等場合 ...

突然間,佢發覺,再係咁落去 ...好快會GB 了 ...難道佢唔會再出現 ?

銀仔突然間靈光一閃 , 記得佢當日講過 , 想我時就把錦囊打開 , 到時妳就知點做 ...

銀仔一打開 , 佢見到一對耳環 ...佢心諗 ...點解佢會一早就知「傾耳。傾聽」既 ...

銀仔終於明白了 ...呢對耳環可以進行召喚 ...只要係Stage 戴住佢,當佢一見到認証出現 ...佢記會即時飛去首爾 .......

小女友

年輕人,親後生,無咁多家庭負擔,成人既責任時 ,好好珍惜呢段青蔥既日子,將來睇返轉頭可能好onx .. 但你已經成就左你自己做一件不可能的事 ..一件好夢幻既事 ...但去唔去都好 , 將來唔好比自己後悔 ...
同意
如果我仲係廿零歲我都會毫不猶豫去追cb
依家唔係話想走就走,我都無放好多年大假
屋企人同工作關係都有機會令到自己唔能夠隨心所欲做自己想做嘅事
所以有機會做點解唔去做呢。。真係好羨慕你地可以咁近距離見到佢地支持佢地
知道自己無咩機會追cb , 上個月佢地可以黎香港開con 我都已經好滿足地開心左成個月

Btw幾時飛

好撚癲

銀仔都做到咁
懵佬做野喇
想睇大團圓結局

比我就即刻狗衝去韓國

咪係
古老飯cd rom忍唔住留番個言

男人老狗
係脫就脫
係飛就飛
又要搵籍口
又要人求你
家陣玩陳啟泰百萬富翁 打電話問現場觀眾?
成10頁都見到係度差黎差去
又話去又話唔去又係度FF叫春 見到真係好燥
古老飯cd rom忍唔住留番個言

男人老狗
係脫就脫
係飛就飛
又要搵籍口
又要人求你
家陣玩陳啟泰百萬富翁 打電話問現場觀眾?
成10頁都見到係度差黎差去
又話去又話唔去又係度FF叫春 見到真係好燥

岩啊

小女友

年輕人,親後生,無咁多家庭負擔,成人既責任時 ,好好珍惜呢段青蔥既日子,將來睇返轉頭可能好onx .. 但你已經成就左你自己做一件不可能的事 ..一件好夢幻既事 ...但去唔去都好 , 將來唔好比自己後悔 ...
同意
如果我仲係廿零歲我都會毫不猶豫去追cb
依家唔係話想走就走,我都無放好多年大假
屋企人同工作關係都有機會令到自己唔能夠隨心所欲做自己想做嘅事
所以有機會做點解唔去做呢。。真係好羨慕你地可以咁近距離見到佢地支持佢地
知道自己無咩機會追cb , 上個月佢地可以黎香港開con 我都已經好滿足地開心左成個月

其實我真心的期待緊一件更更更夢幻既事會發生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞