[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區 (89) 819 藝姊妹生日粗卡 !

1001 回覆
51 Like 17 Dislike
咁就冇左500唉
玩鳩我呢啲毒撚 好好玩咩
咁就冇左500唉

499呀

好似係你玩銀仔,佢掛住你記得你名喎
咁就冇左500唉

499呀

到時再去找佢用廣東話屌佢老母
咁就冇左500唉

499呀

到時再去找佢用廣東話屌佢老母

咁熟口面既呢個case

喂 銀仔 你想我點先?
唔好咁過份ok?
各種cuteness
https://www.youtube.com/watch?v=K-OsWEfkTlc

銀仔:木也LALALALALALALALALALA 木也
依加重有冇得訂親簽😢

喂 銀仔 你想我點先?
唔好咁過份ok?

等緊你飛過去求婚

喂 銀仔 你想我點先?
唔好咁過份ok?

等緊你飛過去求婚

你地加油 快啲帽我

喂 銀仔 你想我點先?
唔好咁過份ok?

等緊你飛過去求婚

你地加油 快啲帽我

覺得你好勁

喂 銀仔 你想我點先?
唔好咁過份ok?

等緊你飛過去求婚

你地加油 快啲帽我

覺得你好勁

講就講好多銀飯 其實去韓國既香港飯 數埋咪我同dong爺 巴里男神
冇啦 記得我好正常姐

喂 銀仔 你想我點先?
唔好咁過份ok?

等緊你飛過去求婚

你地加油 快啲帽我

覺得你好勁

講就講好多銀飯 其實去韓國既香港飯 數埋咪我同dong爺 巴里男神
冇啦 記得我好正常姐

特登搵你合照 仲要剩係搵你
我覺得事情並唔係咁簡單

我覺得唔係同一款 大家點睇
我屌 我而家好想死 如果係既
我都唔知點對得住銀仔好 只怪我太冇撚用
今次既CB , 銀仔日盼夜盼,都見唔到佢想見既人出現係Stage , 上班 , FS , Show Case ...等場合 ...

突然間,佢發覺,再係咁落去 ...好快會GB 了 ...難道佢唔會再出現 ?

銀仔突然間靈光一閃 , 記得佢當日講過 , 想我時就把錦囊打開 , 到時妳就知點做 ...

銀仔一打開 , 佢見到一對耳環 ...佢心諗 ...點解佢會一早就知「傾耳。傾聽」既 ...

銀仔終於明白了 ...呢對耳環可以進行召喚 ...只要係Stage 戴住佢,當佢一見到認証出現 ...佢記會即時飛去首爾 .......

To Be Contuine ...

利申:9up ...本故事純屬FF , 如有類當,實屬巧合
[img]https://upload.cc/i/rLQ51p.jpeg[img]
[img]https://upload.cc/i/A2E7jt.jpg[img]

電腦分析99%係
今次既CB , 銀仔日盼夜盼,都見唔到佢想見既人出現係Stage , 上班 , FS , Show Case ...等場合 ...

突然間,佢發覺,再係咁落去 ...好快會GB 了 ...難道佢唔會再出現 ?

銀仔突然間靈光一閃 , 記得佢當日講過 , 想我時就把錦囊打開 , 到時妳就知點做 ...

銀仔一打開 , 佢見到一對耳環 ...佢心諗 ...點解佢會一早就知「傾耳。傾聽」既 ...

銀仔終於明白了 ...呢對耳環可以進行召喚 ...只要係Stage 戴住佢,當佢一見到認証出現 ...佢記會即時飛去首爾 .......

小女友

屌 數都走過我地buddy咁多次啦
走一次銀仔數啫又有咩所謂
Btw幾時飛

銀仔終於明白了 ...呢對耳環可以進行召喚 ...只要係Stage 戴住佢,當佢一見到認証出現 ...佢會即時飛去首爾 .......

利申:9up ...本故事純屬FF , 如有類同,實屬巧合

小女友

年輕人,親後生,無咁多家庭負擔,成人既責任時 ,好好珍惜呢段青蔥既日子,將來睇返轉頭可能好onx .. 但你已經成就左你自己做一件不可能的事 ..一件好夢幻既事 ...但去唔去都好 , 將來唔好比自己後悔 ...

銀仔:睇唔睇到呀 ...

銀仔:睇唔睇到呀 ...

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞