[I/A]Pokemon Masters EX (137)| 寵物小精靈★4.5周年慶典開啟/小銀也慈冠軍對決★

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
半年經
隻驚對新手friend唔friendly
大致都友善,肯用百幾蚊買個多石號,係咁意玩兩三個月已經可以過到絕大部份活動

只有抽寵時你先會感到滿滿嘅惡意
不過呢份惡意係無分新手老手
多謝Ching 呢家係入坑好時機?
活動主題係dance dance dance
應該執粒前都係咁上下
已經整多左個接力要你毎星期打多左野做
換衫復刻活動打normal先計攞石次數
做齊任有1000石

暫時已知第一項係bug
唔知修嘅時候修唔修埋第二項
自宣佈咗隻TCG都係Dena做
就覺得呢隻無咁易執
雖然都相信係分開team做
但同一個dev下執笠都會好趕客
戰略上應該點都仲會有段日子
yes, 今個月4.5週年
有新出嘅大師寵抽(一般嚟講,大師你可以當係d 實力比較高嘅寵)

因為要抽嘅嘢都唔少,建議至少用百幾蚊HKD 買個多石帳先好開始
條路會輕鬆好多
其實都慣
隻game 最大賣點就係抽寵無得期望有咩活動

唔知出咩大師呢>隻大師好似麻麻地>睇人玩落好似又唔錯>咁多人十抽廿抽中>然後到自己一抽就保底>然後一路屌一路悶住繼續hea 玩做任儲石,loop 到下一次出大師
第二項未必係bug?
上月解包已經見到個活動part 2 有1700石
相信都係人為錯誤,入data嗰陣已經錯
唔信佢會改上1000咁多
而且週年活動任唔改,改個復刻活動part2 太鳩了

當然最正路都係賣大包唔改
但dena啲濕鳩操作無下限
話唔定真係會順手改返200
https://www.pocketgamer.biz/news/83220/pokmon-masters-surpasses-300-million-in-lifetime-player-spending/
Pokemon master係pokemon go後最賺錢嘅pokemon 電話game, 應該仲頂得住掛。
因為呢隻係少數主打trainer嘅驚
但成日見啲日本仔鬼佬課長癲到連繁星角都抽齊咁濟
課我覺得$188果個月包同pokemon day 最平果款石都ok, 其他選項太貴唔係好值
sprint底嘅話其實唔差
話唔定痴線師姐復刻就轉field
當然係講rally
中間買定幾個沙暴強化
好輕鬆
快手打50次10體先如果拎咗就唔會收返
下一月解包-900石
你好熟dena
巴哈啲人講嘅
我覺得幾合理
最壞嘅情況係-900
兼實行抵壘政策
唔知後日隻月月熊抽唔抽得過
體質差但加返灼傷增傷嘅威力唔知幾大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞