[I/A]Pokemon Masters EX (137)| 寵物小精靈★4.5周年慶典開啟/小銀也慈冠軍對決★

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
但係道具果啲應該就仲有?買左多石號應該有900抽左右,通常中到幾多隻
欣賞巴打咁有心
我都希望隻game 長玩長有,始終自己支持咗pokemon 廿幾年
老友你都幾生面口
啱啱入坑?
巴打過獎 轉完工忙咗加電腦壞撚埋
都冇乜時間打理嗰post同discord
隻驚應該仲有2-3年貨仔既
始終DeNA依家有同老任合作
黎緊仲有隻同GF一齊搞既卡驚
又要入深坑鳥
無課直頭大師都要揀

一樣支持討論
巴打,隻game開張我就開始玩,不過近來先發現呢度,多多指教
支持巴打,香港唔係太多人好似巴打咁努力推廣pkm master

我都有信心隻game可以頂多一段長時間,不過玩呢啲game就要有心理準備一熄燈就咩心血都無哂。

Pkm card本身都激多fans,嗰隻game 仲要加埋抽咭同圖案動畫元素,應該到時好多人玩好賺錢,希望到時dena唔會即刻冷落呢邊。

嚟緊
我都等緊隻card game
off巴話計過勁過大比鳥
即刻換咗嚟用
課左5位數啦我
以前出任何野只要勁都會抽到拍3
最近少左時間玩 錢都投放少左好多
大師以外Skip晒等自選
最癲嗰期 長耳兔都抽到拍3
下次自選要等到8月周年
不過原來red花池下個月就完
姐係今個月所有新限定都會入咗去5月新mix池
如果點數差唔多可以等下個月直接自選4月新角
rally高分係買最少buff第十關打hard唔打very hard?
買幾多個buff夠打十層?
巴打,自己負擔到,隻game又帶到畀你快樂就得了,計得太清楚棧令自己無癮

講返我Gameboy 時代至今都唔知倒咗幾多錢落pokemon 到,尤其係果啲硬膠mc公仔
攻400%就夠打
如果前面已經要打hard 就買
如果唔係唔買有時賺得仲多
400%係講緊最後果層hard嗎?very hard好似唔夠打
Very hard
如果你抽中炎帝
又抽唔中「!」
咁400%都未必夠打
炎帝都真係最煩
我餵班食蛋糕就係針對佢
臨門中咗兩隻也慈 結束4.5週年呢個回合

好彩最後一個日抽中

感覺仲衰過唔中
完全唔知揀乜好
拍3啦一定
照揀拍4
場地型抽到拍三賺到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞