CS:GO (86) 🔫 咩話 爆頭灝仔 danielmeister葉文灝係外掛狗?

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
墮機
係香港無得同女仔咁玩

同男仔玩 玩佢對肥仔波
many jk xD
hehe 人在台灣乜事都冇

arm...
Come on 師兄,Everybody is an economist

我地一定揀 best valued option available

點解佢唔揀你?

因為你既value 太低

你地之間冇任何equilibrium point

一係你就幫自己add value

一係就等對方devalue

最後,送你一句: 你若盛開 清風自來

Peace

Simple話愛情應該從social science 同philosophy 既aspect 去analyze

但kennel話真實既愛情就等同於現實既經濟學

他日佢同左第二個一齊,我包你唔會後悔當日你拖佢隻手

唔好bullshit 就係因為拖佢隻手所以先一齊唔到

唔少人一開始都唔太接受對方,對對方無特別感覺

但感情係可以培養,你失敗係因為對方唔想同你培養

就係咁簡單

得閒咪yo多d其他女

Don't take life too seriously bro, nobody gets out alive.
peace
果然係賭城 連個氣象局都係靠賭
澳門9點前仲係三號 班人要on99 8點返工
賭廳變埋泳池牛B死了
kennel真係好撚膠
LOKHO次次係對面都咁勁既
Black squad got5

old temple main map
Black squad got5

++
我地澳門人除左每年有錢收,仲有咩得罪香港?
我地澳門人除左每年有錢收,仲有咩得罪香港?

Black Squad (1)🔫咩話 爆頭灝仔 danielmeister葉文灝係外掛狗?
Black Squad (1)🔫咩話 爆頭灝仔 danielmeister葉文灝係外掛狗?

搶哂所有post 1001開依個啊苯 你老母就外掛狗 垃圾pubplayer
COD?
好快又變外掛GAME
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞