CS:GO (86) 🔫 咩話 爆頭灝仔 danielmeister葉文灝係外掛狗?

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
eracost會係香港CS史上最有成就既隊伍

你班咩inchking老屎忽比人ban左仲好意思打下細比賽仔圍威喂

haters gonna hate

如果有河狗份就仲好

佢係美藉港人最有成就嘅player

Ching sick ball

washed up了
廿年後 CSGO PRO SCENE營運得比NBA更加成功既時侯

香港街邊識我既人多過識大J 我就死得冥目了
廿年後 CSGO PRO SCENE營運得比NBA更加成功既時侯

香港街邊識我既人多過識大J 我就死得冥目了

#gamerlifegoal
ml: 韋拿踢法似我
大力支持ERACOST
inchking 什麼的 算個雞巴?

個訪問咁串....我即刻支持eracost了!!!!
呢D傻鳩 連CS個竅都未開係到以為揸住枝槍殺下傻仔就叫識打CS
呢D傻鳩 連CS個竅都未開係到以為揸住枝槍殺下傻仔就叫識打CS

(講緊inchking)

人地日日玩faceit屌打啲東南亞狗 ching ng sick ball
= = ok
不過打嬴3000fun 葉帥IS 可以串D既...
不過打嬴3000fun 葉帥IS 可以串D既...

搵隊友三千分圖扮自己 real din==

你有冇隊友3000FUN????????
今次我點都撐handsome gor 同eracost
Superlokho冇經驗都拎第二

咪撚提啦,我啲錢呢
人地打5E都 dum晒煙做齊plan 梗係有資格話你地班pub player==...
希望eracost 大炒AEEC/ inchking!!!!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞