CS:GO (86) 🔫 咩話 爆頭灝仔 danielmeister葉文灝係外掛狗?

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
出埃及記(feat. Kennel)
我個排去埃及坐旅遊巴訓醒有枝ak係隔離

之後個領隊叫大家唔使咁驚 係軍人黎

佢講完我仲驚

阿拉伯之春?
最撚恐怖係到而家都冇人知有幾多乘客係死係d差佬手上
果時睇星期日檔案之類既節目, 講話好多乘客座位既彈lone都唔係枝m16 射
無帶車牌出左街 嚇撚死
岩岩打mm 排到個印度人, 聯埋d大陸佬踢左佢, 算唔算為港獨出左一分力

佢講完我仲驚

阿拉伯之春?

係個排之後

個時條街仲有坦克車
其實美國佬係咪一早將人工智能用左係情報網上面

trivago

有咩理由得罪咁多人都冇人炸到佢
巴塞單野又係一早通報左
我吃了一碟牛河
河仔係isis亞洲分部既成員

佢講完我仲驚

阿拉伯之春?

係個排之後

個時條街仲有坦克車

個時form3成日睇埃及啲神學同哲學書

最主要有三種表示形式

銘文,建築,宗教儀式

幾有趣的
河仔係isis亞洲分部既成員

聽日white house單野準備成點?
我吃了一碟牛河

= =
好撚肚餓。。。

佢講完我仲驚

阿拉伯之春?

係個排之後

個時條街仲有坦克車

最主要有三種表示形式

銘文,建築,宗教儀式

幾有趣的

古埃及100% 同外星人有關啦

佢講完我仲驚

阿拉伯之春?

係個排之後

個時條街仲有坦克車

最主要有三種表示形式

銘文,建築,宗教儀式

幾有趣的

古埃及100% 同外星人有關啦

其實人類係外星人

地球係監獄黎
Golden 🤔🤔🤔
nike any new move ????????????????
wa

黎料

10號please
唔係講笑 果時係房睇住電視live

一開槍果下唔知點解喊左

真係流左眼淚 無喊出聲 個心跳得好快

過左10分鐘繼續打機

果晚同女係長洲爆緊房 扑完1q
成晚坐係度睇直播 冇晒氣氛
好記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞