CS:GO (86) 🔫 咩話 爆頭灝仔 danielmeister葉文灝係外掛狗?

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
wa ging
https://youtu.be/Bv2aNhllBu8

另外果隊好慘,比allen無視咗...

ml: ez for me

pug god ckf

笑什麼 你也是
講得好ERACOST

邊個反EMC邊個就係我朋友
話你呀zki,識唔撚識做igl架,打到pug咁
ERACOST呢到我睇既
話你呀zki,識唔撚識做igl架,打到pug咁

垃圾
仲話唔係串
好撚大口氣
好撚大口氣

真材實料怕咩大口氣
Eracost十年fans
muhammad ali都係一個好自大好cocky既運動員

影響唔到佢既偉大
讀書唔係要學public speaking架咩, 典解講野1999係咁"gip"既...
讀書唔係要學public speaking架咩, 典解講野1999係咁"gip"既...

JIP先岩...中文差英文都差吾色
好撚大口氣

真材實料怕咩大口氣

呢個真
好撚大口氣

真材實料怕咩大口氣

呢個真

地球月
eracost會係香港CS史上最有成就既隊伍

你班咩inchking老屎忽比人ban左仲好意思打下細比賽仔圍威喂

haters gonna hate
返香港好似會變肥仔, 女友Make左成個list要同我四圍去食

你班咩inchking老屎忽比人ban左仲好意思打下細比賽仔圍威喂

如果有河狗份就仲好

如果有河狗份就仲好

佢係美藉港人最有成就嘅player

如果有河狗份就仲好

佢係美藉港人最有成就嘅player

Ching sick ball
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞