點解咁耐無cs (Charles Schwab) 既post

453 回覆
5 Like 14 Dislike
有冇人成功由td intl轉左去cs intl 大約用左幾耐

最近冇乜時間搞,想問下佢有有冇得用internal transfer….好似td hk 轉去 intl個陣咁話晒同一個老母,定要好似啲人射去其他broker咁
犀利犀利真富貴
滿意?
配合下你姐,又話人小錢自已又拎2500咁巴閉
講緊同一舊錢定期都高過cs reward,你就衝出黎話自己拎2500話人窮,九唔搭八
三個可能
一係閱讀理解拎U
一係戇鳩引戰刷存在感
一係覺得自己拎2500好威威
數又唔識計,字又唔識睇,你情況一睇就知係最好啦
請問你腦有問題定眼有問題,係咪唔明咩叫閒置資金?講緊本身有戶口入金你又講開戶,無啦啦又話人窮又話人住公屋,講野又無point剩係識抄人完全九唔搭八

你慢慢係到ff全po都公屋窮撚,你係唯一一個有一球美金拎2500usd reward嘅人啦ff完繼續返工場入筷子啦,唔同你呢啲智力低下人士嘈啦係咁啦
打上hotline問啦 好似有條hotline係比香港人
而家係咪開真account先有得用thinkorswim 冇咗papertrade account?
由tdameritrade 轉去 CS 要入 ITIN/FTIN 最後4個digit. 我試過身份證號碼最後四個digit, 有冇括號內數字都係唔得 請問有冇人知應該填咩?
香港地址係咪一定冇得拎debit card? 打電話都唔得?
有親戚喺加拿大 借地址得唔得拎卡? 以後啲statements寄晒去新地址?
幾年前開左戶,之前跌到仆街,而家升返少少,好彩之前無放

佢張白卡幾靚仔有型
加拿大唔係冇得用Charles Schwab咩?
我用hkid 尾4包括號內數字得咗

你可能要login td check返自己td填咗乜先
CS international係話香港地址冇dedit card
我咪諗轉個地址囉 不過應該要verification 唔係咁易轉
你可以試下嘅,不過CS quit左加拿大好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞