[多圖] 用左幾十萬溝Maid先發現自己係小丑

617 回覆
67 Like 1664 Dislike
唔係小丑啦 係弱智
矛台「鎮」都叫美酒

原來人地一早有還過錢
你仲過,咁就係你柒啦
還就人情,唔還就道理
所以要睇件事要睇兩面
樓主淨係講佢俾錢人
冇講人地曾經還返
數位攝影師我以為數位係digital 嗰個數位
花生友掟人上連登食花生
結果炒車
但係點解仲要人畀個總數佢
之後先再還
其實收款人係支付寶都有晒紀錄
再者條痴撚佬都唔方有方法再聯絡到個女仔
咁撚多頁多圖多圖,但一張條女嘅相都無
樓主做咩唔入比我
現代版火山孝子?
放心啦,條痴線佬夠膽開多個IG Account
有記錄都唔撚自己報先啦
報完痴線佬同大家講差撚左十幾萬咪仆街
識玩梗係痴線佬報幾多錢,報多先同佢對質
支付寶兩邊都有紀錄
唔係痴線佬話過咗幾多就幾多
點會仆街?

點解識玩就要同佢對質?
個女仔仲會想同個痴線佬講野咩
係人都知條仔係痴線佬係有病
你煮佢有咩意義

明明有方法可以畀返錢佢
個方法明明佢自己一早就用過
既然件事都算係攪大咗
好心就開post 澄清同一次畀返錢
就當完咗件事

佢竟然係叫人畀總數
唔知條痴線仔唔浦頭
係咪就袋袋平安呢
我覺得做得女僕都唔會識任何文書野
好心正正經經……
我就咁睇痴線佬畀啲圖都見送左唔止三十次錢
我係佢都唔會嘥時間數曬兩年畀左幾多錢
宜家既然係痴線佬話對方唔畀錢,咁當然由痴線佬數啦,仲可以將主導權喺自己手
三個可能:
數多 - 一係當畀錢送痴線佬,一係再同佢對數
數少/岩數 - 直接畀錢End Game
唔數 - 咁係痴線佬唔數,唔係佢責任
如果佢數,數少左,痴線佬應該又打鑼打鼓同人講邊爐呃我點點點,之後花生友又有野追擊lu

宜家同痴線佬對質個用途已經唔係對痴線佬
而係班花生友,由呢個po出現,仲有直頭燒埋去佢另外一團($35000約會券)
唔搞大件事,煮死痴線佬,遲早班花生友仲搞多幾個po

講真條痴線佬日日都喺TG講野,又使乜膽心佢唔浦頭

真係純粹用錢收女神料咩,契哂上床影埋相威脅添啦
新故留名
上次睇唔曬
返黎繼續睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞