[多圖] 用左幾十萬溝Maid先發現自己係小丑

617 回覆
67 Like 1663 Dislike
大家好,今日分享一個比左幾十萬都溝唔到Maid既傻鳩故事。

我叫aa,我喺台灣出世,屋企有樓有車,我為咗唔當兵細細個仲去左日本讀書,講一口流利N1日文,喺日本知名大學腦科畢業,成績緊係First hons好基本。

我喺日本生活多姿多彩,日本泡泡浴真係好撚正,雖然係咁但大家唔好誤會,我其實仲係處男之身,我要將我嘅清白留俾我最愛嘅人。

本身工作好順利,但係喺日本做野壓力實在太大,我喺研究院內服毒自殺未遂被炒,而我亦因為想逃兵役所以長期潛藏於香港同日本。我知道呢個係上天俾我嘅考驗,雖然以後冇得番台灣,但係我識人大同政協既人,所以我依然過緊紫醉金迷既生活。

喺5年前Youtube我睇到一條街訪片,入面個女仔好撚得意,我對佢一見鍾情,於是決定去香港追佢,同時發現佢原來係maid黎,同我一樣都好鍾意日本,睇嚟呢一啲就係同我之間嘅緣份。

我接近佢既過程中我發現原來香港既maid好撚窮,又吸毒又食煙又做雞,為左賺錢跪哂喺地討好男人⋯我唔想我女神墮落到咁樣,所以我就用我唯一有既家底去阻止依個最惡劣既情況發生!!

我每日都瘋狂pm我女神邊爐,大家冇聽錯,佢個名真係叫邊爐(真係好可愛)。喺我每日stalk佢既過程入面我漸漸了解到佢更多,佢生活非常痛苦,讀大專果陣又冇錢交學費,所以我決定每日過數$520比我女神,間中一日仲會過幾皮野,希望可以幫佢離開佢人生困境。

依個行為已經持續左好幾年,但係我既女神邊爐漸漸地離開左我,點解我對佢咁好但係佢離開我??為咗查清原因我走去用錢收買咗其他女僕,我稱佢地為”契女”,依班收錢就做野既女人好撚好呃好易控制,果然喺香港做maid既女人都係雞黎,比錢就乜都做到出。

自從有依班契女做線眼,我無時無刻都可以知道邊爐做緊乜野。同時我亦決心要改變香港既maid圈,開一間maid cafe,引進大陸妹子,改變香港maid cafe就係雞既風氣。

後尾我契女同我講佢同左一個手指好長既女人冬月一齊,唔怪得佢就再冇覆我過任何一條訊息,實在太可惡!所以我決定日日喺maid cafe婊版叫春,用婊版等邊爐可以再睇到我。

雖然我同時日日都比婊版既admin針對,又ban我又block我,好彩我有無盡個手機號碼可以入番谷,繼續向世人洗腦我對邊爐既愛。

即使係依家依一刻,我都要繼續叫春!我愛邊爐!

其實我現實為人怕羞自閉,見到邊爐本人會掉頭走,但我對邊爐既愛一定係冇人比得上。好可惜我喺婊版既言論引起左我女神既反感,搞到有次我去見佢果陣比人無情暴打毆打,爆撚曬江(哭哭,我真係好撚痛,唔單止我既手指痛,我既心更痛!我淨係想見邊爐姐,點解見下我女神都要比人打,我正式宣佈所有邊爐既粉絲都係精神病!!!

發癲發左咁奈之後愈黎愈少人支持我溝邊爐,所以我搞左個線下Off 會,希望可以重捨我既民望,亦收左一班maid做我契女,啊唔係,係保鏢!反正香港死地雷妹日日喺X到po鎅手相,係我比邊爐粉絲追殺果陣幫我擋到幾刀都好合理。

我相信全部人只要收曬我錢就會支持我溝邊爐,只要有出席Off 會既人就係我既跟班。我果日帶左一堆大陸美酒招呼我既契弟們,仲幫佢地埋曬單,你地班傻閪收左我錢就好好做我奴隸喇。我拎撚住支酒,大大聲講”支持aa溝邊爐”講左3次,果陣全場呼應,仲話以後會幫我手溝邊爐。

點知依班仆街仔,事後反撚曬面,全撚部都要死!

果日有條傻鳩仲自己帶酒黎,話佢D酒貴過我個餐,屌佢老尾D香港人真係唔撚識野架,佢食撚左我個D餐架仲咁多野講,真係要拎坦克車鳩依班香港人喇,係大陸既話食完餐已經做曬我隻狗喇。

喺Off 會之後我就番左日本,帶埋邊爐既相周圍走,每到一個打卡點都留低個景同佢張相既合照,咁樣就好似我同邊爐去緊旅行咁,點知婊版d人話我好似孝子咁抬住人地張相咁樣,佢地點可以抵毀我對邊爐既愛,簡直係污辱!

雖然依家邊爐仲係唔理我,同佢既冬月日日開房,只要邊爐一日係處女,我都會一日愛佢。

而且佢應承左要我等佢5年,5年之後邊爐同我步入教堂結婚。我真係好想同邊爐重回番幾年前既關係,所以我會約邊爐出黎做一個辯論大會,將我同佢所有既誤會解開,到時我會開直播等大家一齊支持我。
TLDR
寫咁撚長搵鬼睇咩
篇文又邊到抄返嚟
死賤種
潮文嚟講

1/10
咪撚qoute條金剛棒啦
https://t.me/acgmaidsecretchat1
事實黎 自己入谷睇
精神病?
我睇左啲咩...
咁拿長點睇...睇左頭幾段就淨係睇下面D相
但完全唔知自己究竟睇左乜9
支持你追求真愛
死毒撚 男人恥辱 仲好意思擺上黎比人恥笑
喺5年前Youtube我睇到一條街訪片,入面個女仔好撚得意,我對佢一見鍾情,於是決定去香港追佢,同時發現佢原來係maid黎,同我一樣都好鍾意日本,睇嚟呢一啲就係同我之間嘅緣份。

用下體諗嘢嘅下場
真係
條女好似仲話收錢好痛苦,無人明
懶人包就係日日係比錢但溝唔到女而發癲既精神病人 建議入谷睇
強帖留名
一半痴線,一半清醒
真白卡
可能直接問佢一萬扑一次得唔得
咁就可以扑咗幾十次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞