[多圖] 用左幾十萬溝Maid先發現自己係小丑

617 回覆
67 Like 1664 Dislike
十幾年前Maid圈已經係咁啦!
大把毒撚當maid係女神
大部份人前人後另一個樣唔知啫
到今時今日仲有傻仔信maid係清泉
台灣 TWD2000
老實講,我認為條女係有鋪毒撚癮

我記得佢講過 佢中學同嗰一個肥矮毒撚(下稱A)所謂拍拖
但A每次約佢岀街都只係去爆房

但條女話過真係鐘意條肥矮毒撚,
所以就算爆左幾次都唔想醒

仲有一絲希望條毒撚係真心鐘意佢

我嗰時唔知得19定21歲,所以好有比較心
我嗰就諗緊「哇條肥柒毒都食到,咁我都得啦」

內心好似阿雞咁:

所以最後用左我最大既特點-厚面皮去追佢
但由於我淨係想食到
所以追追下係追到食完一次就決裂咗
好慘 為左溝女癲撚左

男人真係比性慾控制既動物
係愛呀哈利
開心share未
笑死 真
隔住個mon都feel到個白卡味
有幾十萬留返做咩都好過咁樣送
搵巴士射屏俾原po睇會唔會又嬲到要殺人
唔收做sp 連毒撚係中學時期已經有sp
你比錢我,我做你線人
不如你拎幾廿萬睇吓醫生先
毒撚自行轉貼個傻閪group,廢事同佢地講耶蘇

你老母臭閪,你哋班人真係好撚得意,比條戇鳩日日叫春叫撚咗咁多日終於諗到擺上連登解決問題。

到連登仔全面進場,屌完條仔戇鳩,屌撚埋啲女當啲仔係ATM係雞係公廁就發哂癲話鎖group乜乜柒柒。

淨係識話條仔弱智神經病好撚煩,又唔撚諗吓係邊隻臭雞養撚咗個黐線佬出嚟,成班臭雞日日喺度諗埋點撚樣呃鳩啲仔錢,雞種多樣性咪又係你哋搞出黎。

你老母唔係廚師就唔可以屌啲嘢難食?老馮要慢慢了解你個文化先可以屌柒你?你哋班撚樣自己睇吓自己做撚埋啲咩出黎先得㗎,開左間maid cafe出黎叫啲女愈著愈少布死賣爛賣,咪撚話唔關你事租場比人就大撚哂啦,外圈人就淨係睇到maid cafe 著好閪少布成個雞棚夜總會就係咁。

根本成個圈就倚賴毒撚為生,我的確唔排除有一班女係真心鍾意個文化友善咁樣對待毒撚。但今次件事咁樣條臭雞就擺撚到明做雞要扮良民,點撚樣幫?就算擺返出去社會大家都會一樣笑鳩條仔戇鳩、條女係雞係公廁,咪撚咁撚玻璃心啦。

觀音收兵嘅嘢都係正常社會圈子屌撚晒出去,你哋班臭雞毒撚咪撚女權大過天喺度講真愛,條仔擺到明有目的咁樣接近,而你又喺度話自己惹官非死老竇養老母乜乜柒柒袋袋平安,咁同觀音收兵呃鳩人錢有閪分別?擺到出嚟咪又係屌條仔戇鳩條女係雞,柒少陣啦屌你老母。
ayamai好似好樣d

日日仲收緊錢話冇位比人羨慕啊,請大家唔好羨慕條雞無任何生產力但係幾年入面袋左幾十萬同日日仲收緊保底520。
佢話要盡快解決問題,留名睇回水喇,幾時還番幾十個出黎比人睇你先係無辜受受害者啊!

鎖grp單野的確係幾戇鳩不過admin無鎖到,嘈既人都係圈內人黎
已閱

男女主角都係抵死
樓主似真白卡 真係咁有料點會計較嗰十幾萬 仲要咁痴一條女
至於條女又天真咗啲 明知條仔埋身為咗屌閪 以為人哋主動袋錢落佢袋唔關佢事 一邊屌條仔白卡一邊收錢

想做清泉咪俾返十幾萬人 連登仔咪唔會話佢做雞

題外話

Maid呢個業種本身就無咁黃嘅 但係無奈俾啲人玩臭哂
就咁打工+賣相根本搵唔到食
有啲cafe賣酒嘅女僕著到勁意淫咁 賣相賣底褲賣肉體都有

利申:體驗過一次Maid cafe 難食 女唔靚 無特別
咁撚豬閪都有傻鳩送咁多錢畀佢
樓主留返啲錢睇下精神科
之後識多啲女仔,唔好下下咁撚多幻想當人雞或者當人目標
識多啲唔同圈子嘅女做朋友交流下,你就知你自己幾撚痴線同戇鳩㗎啦
日日返工返到死死下先得日薪5舊
條女咩都唔洗做 日日淨袋520保底
好撚羡慕
佢日日比返520現金比仔
如果過數應該有記錄???
唔識就咪亂講

條女一邊屌條仔話咁樣係傷害佢,另一邊又撚狗咁撚條仔比錢佢,明明好樂意收錢架喎
呢條臭雞都幾撚好嘢
自己叫完人哋入0.1之後就喺story嗰度話俾人騷擾
但係暗地裏就收收埋埋啲三位數四位數五位數唔撚講
佢班傻閪fans又信撚到十足嗰下真係好撚好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞