[多圖] 用左幾十萬溝Maid先發現自己係小丑

617 回覆
67 Like 1664 Dislike
事主都幾撚垃圾

台灣出世連兵役都唔願服

十足香港人基因無撚得救
咁樣衰都呃到咁多水
墨龍boy留返啲錢睇醫生
毒撚好恐怖
咁都叫溝女,大佬你只係一個simp😭on9仔

邊爐粉真係好癲,有曬圖都話邊爐係聖人。
洗腦到連ma cafe 老闆都出聲話唔可以得罪我兄弟,因為我兄弟撐邊爐!!
處女撚末期真係好惡頂
屌你老母班毒撚為撐而撐香港哋有塊閪真係可以打橫行

Btw,MA咪就係香港maid cafe界第一間帶頭賣肉嘅cafe你老母臭閪明明件公式服就幾靚嘅,但就叫班女著少啲拉低啲,話你無心搞又唔係,屌你敗壞風氣就一定有你份(另外仲有間新開叫MC嘅直頭打正旗號賣大包真係更抵屌
完全唔明點解條臭雞可以儲到一班白卡替身用火水嚟救火又要以命博命咁真係每我好撚驚啊屌

希望隻雞真係有圖黎申訴啦~不過洗撚咗嘅錢又真係好撚難過返俾人嘅大話冚大話
其實弱智好似唔洗當兵 拎住呢啲圖去台灣申請免兵役啦
冇是咁的,0分
年中咁多傻鳩,課左幾十萬先知自己做左水魚
49歲中年漢TG識「援交妹」中伏 被呃490萬元積蓄
https://lih.kg/3642555
佢依家淨係收錢唔需要提供服務喎
冇服務都肯科水 做乜要有
We

條女個偶像團體出咗公告,男主角aa畀人出禁了。但係一月出完公告,三月點解又再出多次公告呢?
係咪個團太垃圾乜撚野都做唔到先要出幾次啊?做野做唔到,嘴遁就識得把口。
同埋想問個閪團乜撚野叫不實言論,邊爐話冇收過人錢但有曬轉數記錄叫唔叫不實?
個毒撚group 真係好撚正食個飯望幾眼都笑到飽唔怪得知啲雞有人幫,好撚驚啊屌你老母傻鳩
On9 俾咁多錢去日本食到好多日本妹
睇張圖都feel到陣毒味
大癲
為自身安全著想,條女俾返啲錢佢,大家劃清界線算啦

條毒撚咁落去,唔知會做啲咩
唔好貪嗰少少錢,用自己安全做賭注
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞