搞緊地區事務,你問我答

1001 回覆
6 Like 30 Dislike
點睇將軍澳民生關注組

正是本人
有咩問題可以解答你

有冇證明?

放心我唔係jojo 分身 係仇人
你起我底睇到啲post咁多𡁻咖哩咪證明到
再唔係你打比我證明

其實 民生關注組既結構係點? 民主黨 + 公民袋 VS 新同盟?

你fb pm我
解釋你聽
其實有少少歷史同複雜

有咩就係到慢慢講清楚, 點解要收收埋埋? 咩都係fb 講你上 forum做咩? 仲要人自爆 fb ,身分俾你知咁危險,真係當人 on9

真係有啲長 telegram 囉
而我無心機打
地區同咖哩大把私仇

正是本人
有咩問題可以解答你

有冇證明?

再唔係你打比我證明

其實 民生關注組既結構係點? 民主黨 + 公民袋 VS 新同盟?

你fb pm我
解釋你聽
其實有少少歷史同複雜

有咩就係到慢慢講清楚, 點解要收收埋埋? 咩都係fb 講你上 forum做咩? 仲要人自爆 fb ,身分俾你知咁危險,真係當人 on9

而我無心機打
地區同咖哩大把私仇

唔留條tg link喺到大家點搵你

有冇證明?

再唔係你打比我證明

你fb pm我
解釋你聽
其實有少少歷史同複雜

而我無心機打
地區同咖哩大把私仇

而家咁既時勢仲沈迷於私怨

其實無開拖好耐嫁啦
不過咖哩都係私怨L嚟

有冇證明?

再唔係你打比我證明

你fb pm我
解釋你聽
其實有少少歷史同複雜

而我無心機打
地區同咖哩大把私仇

唔留條tg link喺到大家點搵你

https://t.me/cyrus4c
陳展俊都潛埋水

你開大絕佢就梗係潛啦
陳展俊都潛埋水

你開大絕佢就梗係潛啦

開咩大絕,我講既野求其上網都搵到

其實我無update 睇 頭先做緊嘢
有巴打已經telegram 我
網上嗰編嘢個作者叫畢氏絲打
係我眼中同jojo差唔多

一班小朋友搞組織一定有問題
權鬥無就無可能
當然有啲嘢係屈我
但當年有份參與嘅人唔係有官司係身 就係坐緊
有啲人亦都和好左 我公開就唔討論啦
要問私下問
陳展俊都潛埋水

你開大絕佢就梗係潛啦

開咩大絕,我講既野求其上網都搵到

其實我無update 睇 頭先做緊嘢
有巴打已經telegram 我
網上嗰編嘢個作者叫畢氏絲打
係我眼中同jojo差唔多

一班小朋友搞組織一定有問題
權鬥無就無可能
當然有啲嘢係屈我
但當年有份參與嘅人唔係有官司係身 就係坐緊
有啲人亦都和好左 我公開就唔討論啦
要問私下問

https://www.facebook.com/notes/%E5%AD%B8%E6%B0%91%E6%80%9D%E6%BD%AEscholarism%E8%90%AC%E4%BA%BA%E8%81%AF%E7%BD%B2%E5%8F%8D%E5%B0%8D%E5%BE%B7%E8%82%B2%E5%8F%8A%E5%9C%8B%E6%B0%91%E6%95%99%E8%82%B2%E7%A7%91%E8%81%AF%E7%9B%9F/%E8%81%B2%E6%98%8E%E9%99%B3%E5%B1%95%E4%BF%8A%E5%85%88%E7%94%9Fcyrus-chan%E5%86%92%E8%AA%8D%E5%AD%B8%E6%B0%91%E6%80%9D%E6%BD%AE%E7%B1%8C%E6%AC%BE%E5%92%8C%E8%88%89%E8%BE%A6%E8%A1%8C%E5%8B%95/464373186928426?comment_id=5211940&offset=0&total_comments=76
學民仔出埋聲明譴責你喎,幾時變咗係畢氏絲打寫?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞