搞緊地區事務,你問我答

1001 回覆
6 Like 30 Dislike
同埋點解我覺得佢係奶共狗 既原因係JOJO係唔需要籌款既情況之下自己買哂易拉架 印好哂一大疊傳單

完全唔似一個住富康既人負擔得起

易拉架咪一舊水
傳單佢兩個月先出一疊B4嘅話又係幾十蚊
本少利大
選到議員就fat fat喇

d傳單好似係佢一手一腳整既

咁平心而論 除左自稱政策顧問好on9之外 都唔算話好垃撚圾既
最多係少少柒姐
比起個facebook page同啲請願已經好好多

btw 巴打你同樓主有咩過節

其實就冇乜

不過JOJO 幾個月前都開post招過一次人
咁我有fd 就真心想係地區層面政治出少少力 踢走保皇狗
咁就入左tg gp
當年佢都仲算係正正常常
定係仲未露出馬腳?
話自己係本土 而唔係詰自己咩派都唔係 係香港茶黨依d on9野

入gp之後發現越黎越唔對路
個gp日日係到講 政圈 社運界既花生8婆野
樓主仲要日日係到狙擊泛民 冇乜點提建制
個gp 由平時討論到 行動都係好撚獨裁 專制
由JOJO一個話哂事(加兩件擦鞋觀音兵/寵物)
最後JOJO 係力排眾議之下改左個好古怪 騎尼既組織名 印左一堆得佢車頭相既on9 傳單 同埋決定係陸平才個區出選

JOJO平時仲會充大頭鬼 無料扮4條 日日係到話民政局搵佢做AO但係佢唔想做
又話會去讀LAW(JD)
又話自己讀完 CITY UGC 政政 報左UST LSE YORK Mphil 最後YORK收左佢但係佢Defer入學

gp有人發現唔對路就去上網search 下
結果發現JOJO係 2012年寶覺F6 grad 17年 top up grad

係gp到問下 JOJO 結果就俾佢踢左出黎
最後成gp俾佢踢剩 幾條友[/quote]

樓主仲真心過JoJo
大部分「本土」連登仔都針泛民多過建制啦
個grp又熱狗,又益友
有條友係pro泛民嘅一出聲就俾人屌
JoJo都係投你哋所好姐

仲有果幾隻你所謂兵同寵物
你唔係睇唔出佢哋一路都係撚鳩呀Jo姐咩
明捧暗笑佢
想grp其他人醒水
點知都咁多真心姐
學歷問題好早都有人試探過佢
Jo姐最叻耍太極啦
係早幾日唔知點解果幾條友一齊發難自爆哂
可能玩到厭咗

明捧暗笑佢
想grp其他人醒水
點知都咁多真心姐
Jo姐最叻耍太極啦
可能玩到厭咗

難得民主黨 熱狗大和解
合作 ( JOJO一口咬定一個係白鴿黨 一個係熱狗)

Jo姐咁好玩
撚狗無分派別嘅
(證明成個grp最低智商係本土派?)

明捧暗笑佢
想grp其他人醒水
點知都咁多真心姐
Jo姐最叻耍太極啦
可能玩到厭咗

難得民主黨 熱狗大和解

Jo姐咁好玩
撚狗無分派別嘅

咁係咪要好似陳雲根咁整返個 IQ門檻

熊貓評:
咁多年仲係泛民fans—隱忍
以前做熱狗係無腦,而家仲不離不棄必有所圖謀
益友—白痴
本土fans—跟風埋堆,人云亦云

明捧暗笑佢
想grp其他人醒水
點知都咁多真心姐
Jo姐最叻耍太極啦
可能玩到厭咗

難得民主黨 熱狗大和解

Jo姐咁好玩
撚狗無分派別嘅

咁係咪要好似陳雲根咁整返個 IQ門檻

熊貓評:
咁多年仲係泛民fans—隱忍
以前做熱狗係無腦,而家仲不離不棄必有所圖謀
益友—白痴
本土fans—跟風埋堆,人云亦云

咁人力社民連個班呢

死剩種,老嘢
喺舊登俾熱狗打手屌咗咁多年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞