【錫菲Lost!!!】阿仙奴23-24球迷討論區 MMMXLV

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
飯嚟得及時
好彩無簽卡些度
卡斯度一季貨仔,唔值一億啦
有咩冬瓜豆腐唔知點算
舊年6月果陣勁多反度
白卡度優先過飯
不太信
一季打得好白卡度點會好過幾季穩定飯
飯如果有埋強哥長傳轉守為攻就真全能中場
飯傳安全球多
迷度比人屌到變地底泥
開飯官宣本應該咁拍

會員2和b係匡智院舍玩緊玩具
玩到咁上下佢抬頭望一望
畫面轉做酋長球場個大鐘
鏡頭轉返去2和b
2和b大叫:開飯啦!真係開飯啦
呢個時候院舍工友拎出一碗又一碗飯俾2和b
但佢發晒老脾全部唔要 仲掃晒落地
呢個時候門鐘響起
2和b望住門口,笑到流晒口水
一開門飯已經笑住企係門口
2和b望住細高安基、達sir同伊度
三位跟據職位先後點頭
2和b開心衝去飯拉佢入院舍開心玩玩具
鏡頭一轉
一隻忍者龜玩具跌咗落地下
之後門鐘聲再次響起
出字幕寫住:who next….?
https://www.instagram.com/p/CnhGZN6v5sM/

怎樣的不同?
答:不同時期的付款方式,不同類型的bonus。我們可以談bonus,車路士提出的條件更實際及容易達成。當我們與車路士會面時,全部人都在場,我們傾談了9-10小時並告訴了我們他們的長期計劃。當我們得悉他們在未來2-5年的計劃後,無論在運動科學,球場及商業等方面,都十分具野心,我可以預見他們會取得巨大的成功,現在他們只是處於過渡的陣痛期。

陣痛期
關於bonus的條件?
答:有贏得英超及歐聯的bonus (為期是球員的合約長度,即未來7-8季),沒有球員贏得金球獎的條件。

8年收唔收到條數
🚨😢| Mykhailo Mudryk was in tears on the phone to Arsenal asking them to do something as he was on his way to the airport following his collapsed transfer to Arsenal.

[@Teamnewsandtix x @TheAthleticFC]
班烏雞會唔會搞錯左champions league 同 championship
飯我地出價仲高過白卡,要白卡就唔會低價啦
坦哥就快冇得撈,commission last dance
哭了
今年就會有 屌你老母
原諒?
巴哥串得好應...
應該無預咁貴, 得一季勁
可能就係kai筆錢
點知呢個世界真係有大水魚
咁detail 哭埋都知
根本飯先係第一目標
有睇英撚都知飯勁到痴線,一定無買錯
卡斯度係試水溫,睇下可唔可以一月簽返黎衝冠

果陣舊錢應該夠做兩個巨額收購既,一個防中加一個翼
MM舊錢買托佐奇,防中就留返一野轟落飯度
【伊度同迷度狗一齊落地獄】阿仙奴23-24球迷區 MMDCLXXVI
https://lih.kg/3427359
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞