【錫菲Lost!!!】阿仙奴23-24球迷討論區 MMMXLV

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我寧願放Nelson,今年仲無上年咁突出,防守又唔穩定,反而ESR既傷患斷到尾就留ESR啦
我地球場上踢出cs
Neves 係賓菲加似 麥亞里士打咁 但佢就打後一格
主要都係塞位基本防守 但佢最強係自己帶生番個波 由守轉攻個下先最值錢
吹一輪 最後買返黎成個芝士腸咁唔上唔落就好笑
咁又好多失敗例子既 你睇自轉仔就係一個好例子
https://www.facebook.com/share/p/fYLnPPr2hnVwJEG5/?

【⚽ Welcome Back! Miguel! 📝】

阿仙奴球探部門最近進行改組,除咗引入享負盛名嘅前皇家馬德里球探 Paulo Xavier 之外,最近亦決定重新聘請前青訓球探 Miguel Rios。來自西班牙嘅 Miguel 原來大有來頭,除咗之前曾經擔任巴塞隆拿、狼隊同烏甸尼斯嘅球探之外,更加係十幾年前發掘出現今陣中主將布卡約薩卡嘅功臣。

薩卡今季喺各項賽事攻入14球同12次助攻,絕對係四大聯賽入面最耀眼嘅球員之一。前青訓教練 Roy Massey 表示,Miguel 當年非常獨具慧眼,執意要求簽入當時只有7歲嘅薩卡仔。佢仲表示當年薩卡嘅技術已經比同年小朋友出眾,8歲嘅時候已經開始展現出成為頂級球員嘅特質同潛力。當然,家人嘅從旁指導亦非常重要。薩卡仔聽取家人同教練嘅指引,令佢慢慢踏上正確嘅軌道。所以好快 Massey 就將薩卡仔推薦俾青訓學院,而佢亦無辜負大家嘅期望,立即就成為名列頭三位嘅學生,個刻大家都知道佢將來一定會簽約加入阿仙奴。

我哋足球學校亦一直秉承阿仙奴七大教學理念,希望係球場上透過優良正統嘅足球訓練,幫助球員打好根基持續進步。與此同時,家人嘅陪伴同鼓勵亦係不可或缺。希望各位學員可以視薩卡作為目標,鞭策自己不斷進步。同時,再次多謝家長們一直以來嘅信任,希望大家繼續支持學員同埋我哋,一齊 Play the Arsenal Way!

#Arsenal
#AFDHK
#PlayTheArsenalWay
#阿仙奴
#足球學校
應該8號為主,進攻有才華無理由放係6號
仲要呢個係fm遠遠勁過自轉
未計自轉果年係荷甲都無咩數據
當年有堆回流番黎non jupas
追唔到進度到quit u
電蛇係寶黎 沙卡都話電蛇係幫得佢最多嘅人黎
車阿友好
我 fm 個 save 用左 80m 買 但有分期
Viktor Gyökeres.
Fm 買哂Neves, Ruben Neves, Antonia Silva, Veloso, Rego成推堤子
有強70分鐘入替會安心啲
70m藍重度賣?
快撚啲賣
賣得成就變車記叻準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞