【錫菲Lost!!!】阿仙奴23-24球迷討論區 MMMXLV

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
真係崩咗再講,而家崩咗啦咩就無得比
上年係防線崩 今年係進攻崩
踢少兩隻盃+曬太陽先頂得住
擺真高踢左 8 得唔得? 純 9up
真高tackle rate最高都賣
其實辛真高今年企位已經前到同舊年Xhaka差唔多,因為成條左路基本上都係向前推咗
英國媒體就算阿仙奴achieve 到幾好成績都唔會點吹奏,冷處理。不過其實都係好事
阿迪達就真係崩,崩牙呀!
依家4月? 依家崩左?
人地一定贏哂?
好心弱智就唔好周街話俾人知
唔知點解佢哋反反下佢防守問題而反到佢好似一無是處咁
真高唔識win duels都講得出,屎眼睇波
都係 但老老 77

依幾場奇哥做替工 成條左邊都穩左 而且奇哥高空波能力又高 d
白依幾場 一時落底 一時又內切 都幾好

有佐就 兩邊閘落底拉闊球場範圍 又係一件事
有幾好呀 大炒波圖幾多球?
咁你既高見係點? 等你表演
唔明咩事咁多阿狗對自己隊波咁無信心
永遠都係隔離飯香
又成日講到哥狗幾勁 高普調到班青訓即插即用
講到好佩服瀨哂袋底又剩
其實咁委屈不如直接捧鏝猁
唔係話達已經上哂神枱
但隊波之前沉左廿年 有幾多問題大家都知
可以用幾年將隊波上番一線 爭緊冠軍 唔係咁易
如果你mon緊po既 係講緊你
我覺得今季最理想都係富白奇哥d傳波都係未掂
高普輸左比哥狗4年WOR
唔見你講?
點同人地俾比?
公道講之前崩盤係無派

而家派復出
咩阿狗最怕有自信呢D ON9野
根本係廢雲時代隊波垃圾留下嘅垃圾思想
同中國人D小農DNA一樣咁垃圾
燈燈燈就燈到有冠嘅 獌狗唔洗咁撚柒廢
向利迷學習 做平常心球迷
咁我哋要學埋做怨婦?
貼STAT冇用的
佢地不嬲同感覺睇講
之前貼左1000次 progressive carry + forward pass果堆話比佢地聽真高有咩用 點解要出
佢地即刻扮唔識字 總之真高就自爆啦
Post 03-04 雲加 era

Tactically, Physicality, Mentality 都係垃圾

得返 Technically 垃圾到爆
有價好賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞