[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(65) EASY音源成績穩步上升 | 音放首輪投票最後衝刺!

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
係咪成套都出自佢手,好似同一場其他成員都有,都幾有愛同耐性
我估係
牙櫻真係好勁
講經咩,舞台開咪同encore live完全兩回事,舞台係知道要開咪,個準備一定唔同,encore 係突然知道一位都無幾多時間就有人俾支咪你唱
我既意思係 hater要比較根本無得比
每隊都有佢地特色 不過hater又點會睇做得好既位
好榮幸身邊啲fd子都係fearnot,同聲同氣又互提大家課金
3代團果時個個追唔同團成日唔同channel又互串
Damn, I really make it look EASY
好彩啲成員個個都咁纖瘦
啲衫起貨都快啲
bigmama
真係好勁
咁忙都抽到時間織
應該係話做偶像唔單止淨係得唱歌呢一方面,舞台上除咗聽, 仲有好多嘢可以睇
同埋綜藝、演技、跳舞方面等等, 每個idol 擅長既地方都唔同

公司都知道其實fim寶sell performance係好過sell唱歌, 只要個畫面好睇就贏一半, 個成果出到嚟都好好

追idol真係各花入各眼, 鍾意咩類型咪追返嗰類型嘅團囉, 夾梗比較真係無咩意思...每一團嘅魅力都唔同
咪由佢哋繼續去奢望偶像團唱現場可以唱到同CD一樣水平囉, 而我就覺得佢哋尋日嘅表現雖然唔完美但已經有少少進步, 尤其zuha同忙內, 希望佢哋繼續努力練歌練舞.
CLS
毒左兩個朋友入坑
開始有朋友問我隊名點讀
我教哂成班公司同事點讀,依家連清潔姐姐都識讀
忙采同葉都算幾穩定
要聽live勁靚聲就聽ADELE啦
睇<全知>勁搞笑
阿櫻不停咁織 冇停過手咁滯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞