[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(65) EASY音源成績穩步上升 | 音放首輪投票最後衝刺!

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
韓國連登仔不嬲對fim特別嚴
人紅事非多
其實IU依家打唔打歌都無乜關係
開CON點都一大堆人爭住睇
好羨慕啲賢達
人生點都要去一次
唯有開多幾晚通宵入筷子拉
你入一對筷子都幾貴
有待改善係事實,因為都已經企係度唱,人哋硬要搵位入都避唔到

不過其實好多因素影響,例如今次cb第一次encore會緊張(上次都係咁),無耳返,情緒影響等等

就以最近李孝利節目咁,車真兩個唱live又係第二種程度

講真我見其他一位encore大家都係唱得差唔多,因為慣咗有耳返伴奏,encore等於突然叫你上台唱歌,自己去唱k都要時間調節,何況佢哋只係每人都係分幾句歌詞
iu已經上左岸
都唔洗睇呢啲啦
留番俾啲後輩拎下獎
金筷子
想一齊入
今次佢哋奮鬥中前行
撞正IU未開打已經好似輸一半咁
知道拎第一大家都激動,睇吓忙彩都忍住忍住
https://twitter.com/yunjintheist/status/1763177170921472201?s=46&t=T5uCOf5BQyD6qnEvMpMqYA
真嘅低音係有待改善,但佢個part 又真係好低音吓,唔易唱
櫻花明顯仲係無自信,聲都震埋但都比之前好咗好多
相比下 fearless 個 encore 舞台先叫災難
今次真係唔算好差喎
反而想問點解次次都寫咁多咁低音畀佢哋唱,明明大家啲低音都唔係話好穩
請唔請人
我入啲即棄筷子 入咗成年長洲都去唔到
呢個表情已經知佢想講咩
個人覺得一般la

首歌本身好flat,要靠跳舞個stage帶起
要靠純唱歌聲音帶起首歌係有難度
呢啲groove搵黑人唱先掂

不過我覺得呢首歌個起伏咁少唱應該要唱得firm啲,車汪咁先差不多

咪平時追住逐個負評嗰兩個囉
今日終於又爆閘入嚟啫

不過都係嗰句
Haters gonna hate
佢有佢黑
我有我繼續課金
首歌冇舞 音樂又唔夠勁 齋聽真係爭啲勁平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞