[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(65) EASY音源成績穩步上升 | 音放首輪投票最後衝刺!

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
我諗就算係自己通胖口味都好唔同,我自己就的確偏向anti 果種風格,到今日都仲不斷loop直拍,不過今次easy係聽多過睇直拍(當然今次直拍都唔差)

雖然fim 寶話今次隻舞最難,不過就我自己睇會覺得隻歌比較soft影響到隻舞都好似無之前咁觀賞性高,但細心睇就發現每個動作都比之前難,不過我諗個問題就出咗係度,可能對識跳舞嘅人會好有共鳴,上網都見到好多cover話唔easy之類,但我呢種行外人就無太大感覺,都係傾向anti,the eve果種,唯獨swan song就睇咗好多次。

不過今次easy 反而係全專去聽,以音樂嚟講真係會吸到路人去試聽,不過記憶點又真係無之前咁強烈。

歡迎討論
搵到#186 不過冇咗了
覆你之前咁啱上面話官方有中字
唔該晒大家
一葉,K-pop 第一東洋美女
無錯 完全認同
我都知牙櫻今次唔多掂, 無得成日賴聲帶受損

但我覺得唔關唱歌技巧事, 紀錄片都見佢哋定期都要上堂, 同埋以牙櫻性格係唔會放棄自己弱項唔理, 自己一定有加倍惡補

我覺得係牙櫻仲未突破到心理關口, 每次唱live緊張就會把聲震哂唱唔穩, 有一種未開口唱就知道自己會炒既感覺

btw fim寶都好好有幫手cover牙櫻一齊唱, 希望大家鼓勵代替責罵
建議揀韓文再㩒自動翻譯做中文
官方中文同機翻差唔多
首歌好聽,我都鍾意
不過就咁喺encore 純音樂,冇晒mr,仲要好多低音位,聽落去就會覺得平咗少少
Call me
呢排發現只要想像一下條友現實中只係個排骨毒撚心情就會好好多
現實中咪又係鵪鶉咁樣唔夠膽對住我講
李孝利的紅毯
睇你username睇嚟大家都係古代人近排先接觸泡菜國
啱啱先返到屋企
追晒啲post
知道Mcountdown拎咗一位
又有新episode睇
新一集𡃁妹日記又有fim
又有smart新stage片
今晚又睇到唔使瞓啦
RM同咩全知干預仲未捨得睇
好開心每日都有熱鬧嘅post可以追同埋勁多片睇

Btw再次推介睇今集咩咩明秀
唔知個阿叔乜水
但佢同fim互動勁撚好笑
李孝利twitter見到有英字
https://www.dailymotion.com/video/x8t7buk
唔知有冇中字, 等其他通胖出招
公海有我頂住,大家放心
未捨得睇住
呢個係除官方綜藝以外
少有睇得舒服嘅中字節目+全員上陣
一定珍而重之

對上一次睇非官方全員上陣綜藝已經係兩天豆夜
睇一集少一集真係勁唔捨得
勁好睇
車車咩事整親手指
我睇完有少少失望 本身以為有2個幾鐘睇
原來得1個鐘仲要成條片有少少幫間公司打飛機feel
睇fim寶喺公司係幾有趣 但想睇多啲佢哋宿舍生活
https://www.youtube.com/watch?v=YOlzwYz0wMw

牙櫻連自己首歌都認唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞