各方 AE 卡愛好者今年收到未,有茶園tiffin自助餐

161 回覆
2 Like 5 Dislike

怕佢慢慢變到好似大來信用証咁

收既地方真係好少

得D食貴野既地方先收

用信用卡都係求方便姐

次次想用 AE 果陣又要睇下間舖收唔收,唔收又要拎過張 visa / master 出黎

點呀大佬,唔係唔想用你,係你唔夠 visa / master普及呀!

次次埋單都要問收唔收AMEX

所以,俾年費,不了

我覺得佢個CS係worth返嘅

無用過

本身union pay就19,AE 話晒都係美帝產物,都唔明點解冇人收

美帝多數用VISA MASTER
大陸人全部用銀聯
係人都揀投資係銀聯

怕佢慢慢變到好似大來信用証咁

收既地方真係好少

得D食貴野既地方先收

用信用卡都係求方便姐

次次想用 AE 果陣又要睇下間舖收唔收,唔收又要拎過張 visa / master 出黎

點呀大佬,唔係唔想用你,係你唔夠 visa / master普及呀!

所以,俾年費,不了

願聞其詳
係咪得呢張先有?

幾錢年費??

1800$
冇得void
Cut左

啲食肆半價多數美心
酒店優惠有冇匯豐個張多

戲院半價叫做抵嘅

不了
呢張連續幾年簽過一百萬就可以上黑卡
樓主加油

收既地方真係好少

得D食貴野既地方先收

用信用卡都係求方便姐

所以,俾年費,不了

願聞其詳

可以做癈人
今晚突然想食飯
叫佢suggest + make appointment
出去旅行都可以隨時幫到你
買完野唔鐘意可以refund
樓主加油

我上次問佢果時話要起碼連續5年簽200萬先有機會升上去
樓主加油

原來加咗
樓主加油

基本上每年可以洗200萬簽卡嘅人
年薪一定有1,500,000,000以上..
樓主加油

一千五百萬...
樓主加油

一千五百萬...

15億
樓主加油

一千五百萬...

200萬現金卷 iphone 咪得
樓主加油

一千五百萬...

200萬現金卷 iphone 咪得

邊到有200萬現金卷買
搭單一問 想問FT學生階段黎講 如果以儲里數黎講 AE CX係咪己經係最好
講個故仔俾大家聽

幾年前,響 http://hongkxxxcard.com 個 forum 到,有一大班會員經常吹奏 AE 卡有幾威有幾勁,又約埋成 Group 人去用 AE 俾果 d 餐飲優惠同其他會員分享。

過左一排,有人踢爆原來當中有好多個 AE Sales 響到圍威喂製造假像跑數,果邊 admin 都 ok 嘅,清走左果班打手。

所以,你依家去番果個 forum d user 都係屌打 AE 居多。

無乜事我出番去先

邊個係打手買乜輸乜,行路踏狗屎

Sales 仔
搭單一問 想問FT學生階段黎講 如果以儲里數黎講 AE CX係咪己經係最好

學生申請AE

學生申請AE

批左

學生申請AE

批左

打好多份PT?

學生申請AE

批左

打好多份PT?

AE卡好濫 Income proof 都唔洗 就咁填form己經批
學生開ae好出奇咩,洗乜擺出一副睇唔起人既姿態
有無人講下美膳會有咩用
全部都要主餐牌 野飲又唔算
有無人講下美膳會有咩用
全部都要主餐牌 野飲又唔算

主餐牌已經有大部分野食喇喎,係冇得叫set啫
狂食北京樓同cafe landmark
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞