各方 AE 卡愛好者今年收到未,有茶園tiffin自助餐

161 回覆
2 Like 5 Dislike
交7800年費然後收到2000 coupon 就開心到上黎認叻?

交唔起都可以響度認叻

巴打諗多左,幾千蚊不值一提,但收到新優惠以我咁鐘意食既人梗係開心

7800一年太貴
以優惠黎講 可以用其他唔洗年費既卡cover曬

有諗過開 但睇完優惠就覺得無用 曬左7800黎扮野 曬鳩氣

其實仲好多用途, 出 trip多既應該有錢鎌

例如呢?
基本上無野係唔可以用其他免年費卡做到

旅遊禮遇

獲享HK$3,000消費額購買任何捷成假期旅遊套票
於世界著名品牌酒店專享特選酒店夥伴獎勵計劃會籍︰Starwood 酒店及度假村、Carlson Rezidor酒店、香格里拉酒店集團及希爾頓酒店
免費旅遊保障2 ﹝取消旅程保障高達每人HK$30,000; 航班延誤及錯過出發航班; 行李損壞、遺失或被竊保障高達每人HK$15,000; 醫院診療費用保障額高達每人HK$1,000,000 ﹞
環球支援
免費Priority PassTM會籍及全年無限次享用環亞機場貴賓候機室
免費獲享Hertz Gold Plus Rewards®會籍及 Avis Preferred會籍
專享全球逾900間之「豪華酒店及度假村計劃」的酒店,每次入住專享多項禮遇
機場接送服務

total 2000+3000 5000蚊野 打個8折4000

pp,旅游保,部分會籍 其他卡都有,而且咁多會籍你sure你可以用得曬?

機場接送服務 洗唔洗錢? 要錢既話 一堆卡都有啦 250蚊一程
交7800年費然後收到2000 coupon 就開心到上黎認叻?

交唔起都可以響度認叻

巴打諗多左,幾千蚊不值一提,但收到新優惠以我咁鐘意食既人梗係開心

7800一年太貴
以優惠黎講 可以用其他唔洗年費既卡cover曬

有諗過開 但睇完優惠就覺得無用 曬左7800黎扮野 曬鳩氣

其實仲好多用途, 出 trip多既應該有錢鎌

例如呢?
基本上無野係唔可以用其他免年費卡做到

旅遊禮遇

獲享HK$3,000消費額購買任何捷成假期旅遊套票
於世界著名品牌酒店專享特選酒店夥伴獎勵計劃會籍︰Starwood 酒店及度假村、Carlson Rezidor酒店、香格里拉酒店集團及希爾頓酒店
免費旅遊保障2 ﹝取消旅程保障高達每人HK$30,000; 航班延誤及錯過出發航班; 行李損壞、遺失或被竊保障高達每人HK$15,000; 醫院診療費用保障額高達每人HK$1,000,000 ﹞
環球支援
免費Priority PassTM會籍及全年無限次享用環亞機場貴賓候機室
免費獲享Hertz Gold Plus Rewards®會籍及 Avis Preferred會籍
專享全球逾900間之「豪華酒店及度假村計劃」的酒店,每次入住專享多項禮遇
機場接送服務

total 2000+3000 5000蚊野 打個8折4000

pp,旅游保,部分會籍 其他卡都有,而且咁多會籍你sure你可以用得曬?

機場接送服務 洗唔洗錢? 要錢既話 一堆卡都有啦 250蚊一程

冇計得咁精明

得呢張 不過好抵 990年費
淨係攞黎睇戲都爽

淨係攞黎睇戲都爽

連登巴絲高消費,年費絶對有得傾

淨係攞黎睇戲都爽

invite到你申請真platinum
7800蚊年費算得係d乜野

淨係攞黎睇戲都爽

正解

淨係攞黎睇戲都爽

申請黎無用 你浪費7800做乜

1M年薪/2.5M現金/4.5M流動資產

我符合其中一個/兩個要求去主動申請 唔洗佢invite
但7800蚊真心唔值
食美心我可以開1980個張ae(依張我有 成日食美心 好撚抵開 )
旅遊保/pp 我可以用vi

淨係攞黎睇戲都爽

但7800蚊真心唔值
食美心我可以開1980個張ae(依張我有 成日食美心 好撚抵開 )

連登仔一定冇問題

淨係攞黎睇戲都爽

但7800蚊真心唔值

巴打駛唔駛交年費?

淨係攞黎睇戲都爽

但7800蚊真心唔值

巴打駛唔駛交年費?

除左AE 根本上就無卡會收年費

淨係攞黎睇戲都爽

但7800蚊真心唔值

巴打駛唔駛交年費?

7800依張卡 我無
依張卡除左SHOWOFF之外 0功能

淨係攞黎睇戲都爽

但7800蚊真心唔值

巴打駛唔駛交年費?

7800依張卡 我無

Show off 就唔係咁得,冇乜人識

淨係攞黎睇戲都爽

但7800蚊真心唔值

巴打駛唔駛交年費?

10年前每年 renew都有D offer
Cathay 假ae 有冇?

好似冇
https://www.americanexpress.com/hk/en/content/cathay-pacific-elite-card/

張野真係好廢。6蚊1miles rubbish

巴打,想儲里數邊張好?

淨係攞黎睇戲都爽

點解睇戲好?
有discount?
有冇用過個退貨服務?
係咪好難退?

淨係攞黎睇戲都爽

但7800蚊真心唔值

真係攞黎用 緊係platinum credit card性價比高
攞黎威就緊係platinum card

淨係攞黎睇戲都爽

但7800蚊真心唔值

巴打駛唔駛交年費?

唔係一定要交架咩
不過好on9 交完之後會有回贈
迫人再用

淨係攞黎睇戲都爽

但7800蚊真心唔值

巴打駛唔駛交年費?

7800依張卡 我無

Show off 就唔係咁得,冇乜人識

唔係無人識 係無乜地方可以攞出黎用

淨係攞黎睇戲都爽

點解睇戲好?
有discount?

百老匯睇戲 星期四五買一送一

淨係攞黎睇戲都爽

點解睇戲好?
有discount?

百老匯睇戲 星期四五買一送一

同埋平時都會有8折
不嬲7800蚊年費係用黎做身份象徵
講乜抵唔抵

講左係攞黎威
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞