各方 AE 卡愛好者今年收到未,有茶園tiffin自助餐

161 回覆
2 Like 5 Dislike
吸引過舊年香格里拉

所有有ae卡嘅人都會有?

你舊年有冇收到?
Cathay 假ae 有冇?
Aeon假AE有冇
係咪得呢張先有?

幾錢年費??
七月先申請有冇
係咪得呢張先有?

幾錢年費??

$1800,好似係

好似冇
https://www.americanexpress.com/hk/en/content/cathay-pacific-elite-card/

張野真係好廢。6蚊1miles rubbish
交7800年費然後收到2000 coupon 就開心到上黎認叻?

好似冇
https://www.americanexpress.com/hk/en/content/cathay-pacific-elite-card/

張野真係好廢。6蚊1miles rubbish

入到去lounge就得,用第二張儲啦
係咪得呢張先有?

幾錢年費??

$1800,好似係

1800 係大頭
交7800年費然後收到2000 coupon 就開心到上黎認叻?

其實交年費又有乜好怕喎

交唔起都可以響度認叻

交唔起都可以響度認叻

巴打諗多左,幾千蚊不值一提,但收到新優惠以我咁鐘意食既人梗係開心

其實交年費又有乜好怕喎

有人連薪過百 $20 月結單收費都唔會俾,自己衝量,用得其所

交唔起都可以響度認叻

巴打諗多左,幾千蚊不值一提,但收到新優惠以我咁鐘意食既人梗係開心

其實唔洗理人點睇
你自己覺得抵就得

Btw 其實邊幾張卡先有呢d野收?

交唔起都可以響度認叻

其實唔洗理人點睇
你自己覺得抵就得

Btw 其實邊幾張卡先有呢d野收?

網頁有講

交唔起都可以響度認叻

7800一年太貴
以優惠黎講 可以用其他唔洗年費既卡cover曬

有諗過開 但睇完優惠就覺得無用 曬左7800黎扮野 曬鳩氣
白金AE有冇

交唔起都可以響度認叻

7800一年太貴

其實仲好多用途, 出 trip多既應該有錢鎌

交唔起都可以響度認叻

7800一年太貴

例如呢?
基本上無野係唔可以用其他免年費卡做到

交唔起都可以響度認叻

7800一年太貴

例如呢?
基本上無野係唔可以用其他免年費卡做到

旅遊禮遇

獲享HK$3,000消費額購買任何捷成假期旅遊套票
於世界著名品牌酒店專享特選酒店夥伴獎勵計劃會籍︰Starwood 酒店及度假村、Carlson Rezidor酒店、香格里拉酒店集團及希爾頓酒店
免費旅遊保障2 ﹝取消旅程保障高達每人HK$30,000; 航班延誤及錯過出發航班; 行李損壞、遺失或被竊保障高達每人HK$15,000; 醫院診療費用保障額高達每人HK$1,000,000 ﹞
環球支援
免費Priority PassTM會籍及全年無限次享用環亞機場貴賓候機室
免費獲享Hertz Gold Plus Rewards®會籍及 Avis Preferred會籍
專享全球逾900間之「豪華酒店及度假村計劃」的酒店,每次入住專享多項禮遇
機場接送服務

sad but true
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞