[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(64) 韓綜到處都有Fim寶的身影 | 音放多多投票爭取一位!

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
今個星期啲音放應該會大滿貫
應該搵番個卡地亞/寶格麗代言就啱數
少啲氣質都carry 唔到Dior
Zuha 啱哂
LV啲衫醜到極點但真以高度搭夠又著得幾好睇,佢都襯YSL但YSL又二線啲
妹寶襯miumiu,不過佢又係有高度應該著好多牌子都「浪」得起
LV應該唔會放櫻花走
車汪可以試吓Celine Fendi
可能要等多兩年再世界級啲先
呢啲牌子要一兩個Asian face 都夠
依家blackpink 仲坐得好穩,有難度
https://x.com/kura39_hanni/status/1762719739900752356?s=46&t=6OO_JGm3eWnnPqmu-jvggg
收聽22萬
同第4差六千

同前三暫時差太多
打多一個星期歌睇下可唔可以追近d
LVMH品牌好啲, 我不嬲當LV係皮具品牌,衫醜我覺得係正常Kering 入面得YSL比較好啲(Gucci俾師妹玉啲造型十級難睇)Prada group就算啦
Mac 勁岩佢
條絲襪咁嘅色都carry 到
https://x.com/lesserafimstyle/status/1525340426173136896?s=20
我覺得一葉岩岩出道著alexander mcqueen都好靚
ps 對名牌衫完全唔識
其實玉套衫唔係咁差, 算好正路
只係佢嘅身型高度真係著唔到啲衫,髮型又出事
加上個樣太可愛,個造型太成熟唔啱佢
近年BV啲衫都好靚,但佢哋揀人鍾意簡約型,大概唔會揀中Fim
有身高真係差好遠,著乜都起碼加30分
但 Alexander McQueen 已經唔係太當紅
Marketing budget 都無其他牌子咁多
唔計Chanel Hermes Dior個啲
依家最當紅嘅牌子都算係BV, Celine
IU 今次無想像中咁強
過多兩三日有機會過埋第三
iu有d睇唔明
明明先行曲咁勁

主打同其他幾首都幾好聽反而收聽唔係幾好
先行曲明顯關V事
睇Spotify 數據同MV views 都大概睇到係army 一齊刷,個MV又真係拍得好睇
仲要韓國人鍾意聽嘅 Ballad 類
但之後出碟條數已經差好遠
我自己就一般啲太尖同太多格硬上高音嘅歌
Love wins all最好聽
四個四!開你!
又好似boomboomboom咁玩
今次出既歌無之前上腦/好聽
之前首首主打基本上好上腦又好聽
不過love wins all係正既
我覺得love wins all唔好聽
我都唔鍾意
太尖太格硬吊上高音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞