[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(64) 韓綜到處都有Fim寶的身影 | 音放多多投票爭取一位!

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
Popup見過有個媽媽晨早流流帶2個女去買野
唯一會使錢就係去外國嘅便利店買嘢同去日本買啲cute cute 嘢
中學生會鐘意fim
小學生應該唔會
LE SSERAFIM 真係證明咗量唔洗多最緊要有質素
講真啲曲風一直都唔太啱口味
但至少咁多次回歸每一首歌都睇到佢哋明顯嘅進步
咁樣先係一個kpop團應有嘅態度
隔離團fans嘅我都俾佢哋今次回歸成功圈粉
新通胖
其他多數買樓先,好似櫻呢啲富婆而家收入當碎銀洗,一早投資有道。
歡迎通胖加入
之前我都對櫻花無太大感覺但今次都比佢感動到
出道咁多年都仲抱有想做得更好嘅心態唔容易
好多人一出道就順風順水未必識珍惜
佢哋開局差所以先咁有團魂咁落力咁好睇
接放學
前排睇綜藝聽到櫻花話LE SSERAFIM會係佢最後一個團
再睇返佢以前嘅歷史真係打從心底佩服佢嘅毅力
到青春期先會識欣賞女人味
真係好小朋友
佢哋本身屋企都有料到
LE SSERAFIM係最有個人魅力嘅現役女團
大家唔好忘記佢哋係女,女人點會無地方洗錢

雖然冇groove淨係做step
但老老豆豆其實跟到啲step已經好勁
https://www.instagram.com/reel/C3xUEWuPwUi/
我睇左D咩
做得idol應該都係屋企無後顧之憂先得
睇番以前訪問其實櫻本身冇投資 主要俾晒老母幫手管理
櫻主要洗錢去買game 電腦同埋相機之類佢有興趣嘅野 仲有買野比佢細佬
有幾分似鹹叔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞