[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(64) 韓綜到處都有Fim寶的身影 | 音放多多投票爭取一位!

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
冇乜留意呢團
幾時正式出道?
應該有sms俾你
如果2日都收唔到送貨電話叫你打去問
主推成員退團同YG隊BM有啲似
做PD前起碼做國際pop star 先
其實西方市場都好缺有跳唱實力嘅pop star
依家西方都係黑人同rap 主導
所以JK一出就食到個位
女嘅話上年Tate McRae 咪食到個位爆紅咗
英文講得好唔好都唔係最重要,BTS都係靠RM講哂
講到尾都係靠音樂、舞台魅力同埋性格先走得遠同耐
以上三點le sserafim 都齊
不過都仲要浸吓,希望去完Coachella 可以全團再上一層樓
Hybe 仲安排埋J Hope carry允真
真係有咩idol 可以有咁嘅待遇
fim咁賺錢
資源應該越來越多先啱數
3月25
啲資訊太快
一出道爆唔起好難追
講到好有希望呀
放心返先
我估去完Coachella
佢地會更上一層樓
成日俾d排名數字影響到
唔知到底fim係咪算係咁賺錢
雖然都知其實係賺錢
有糧出=有賺錢
Fim寶好似出道無耐就出糧,所以一定賺,係多定少咁解
其實hybe 啲男團除咗BTS,隊隊喺韓國嘅成績都只係還好
得le sserafim 叫做韓國同海外都食到吓個market,而且仲好有得上
已經睇唔到點解唔繼續捧
nj 全球爆紅係事實,但佢哋賣嘅係concept 多過個人
我諗大家身邊都唔少人分唔清楚佢哋5 個打邊個
將來要分開拆售其實有啲難度
Le sserafim 路人點都會識櫻花,又知有個跳芭蕾舞
其實公司都有好有策略咁捧佢哋
依家興先行曲但明顯le sserafim 未去到人帶歌所以無咁做
佢哋次次都要靠舞台打歌,公司就有咁多拍咁多嘅舞台片
知佢哋性格出就落重本拍綜藝
儲落嘅先係真粉唔係勝利球迷
允真三個月出三首collab, 仲要一個比一個勁
點都力捧啦
ITZY冇新鮮感係一回事,本身內部對於佢地concept同曲風混亂都係原因(本身有幾次cb都係講女仔有自信嗰啲)。係分返幾本部先好似好啲,但係幾團之間嘅cb時間都係炒埋一碟。mafia之前都鍾意佢地啲歌,之後已經入唔到口。真係唔想佢地玩壞埋NMIXX…

GIDLE就係公司累事啦,方塊不嬲都亂咁養,GIDLE直情係放養狀態。我自己覺得佢地啲concept太hardcore(女權嗰啲),真係唔係嗰個都接受到。

我覺得fim寶係佢地兩團中間攞平衡,同埋有大公司資源。本身性格又好,團魂滿,綜藝好睇。雖然好似太早,但係可唔可以續多3年約先
其實仲有fromis9, 不過我覺得hybe既資源從來都唔少...應該無乜必要擔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞