[公路單車] 2024 春季比賽討論區

420 回覆
1 Like 1 Dislike
Girmay仲要甩埋今日燈神咁撚樣,好彩冇得買
Bernal今站第二唔錯喎希望佢真係recover到
想問冇左gcn+有咩方法睇到比賽?
同埋有冇咩app推介可以睇到比賽既資料?
thz
而家最平應該係課其他國家既台再vpn 去睇
【最后的考验-哔哩哔哩】 https://b23.tv/TW2XTnY

大陸侵權野,可能有人唔鍾意但都貼左先
Jonas 比想像中更早放棄想比kuss贏
今晚 Gent-Wevelgem 仲有102 km 到終點
Thanks 巴打
Eurosport其實幾平幾舊水一年 但最衰佢有廣告
鬥韌力Pedersen贏呀

昨晚 Mads Pedersen 靠住Trek 車隊努力最後one on one衝贏VDP

https://youtu.be/uuLlZr09Bq0?si=QHuiTLzpVV-uDr_U

個人幾鍾意Mads Pedersen,單日賽實力唔係最top兩個但每站都盡全力爭取最好成績,夠韌力衝程又長而且每年都穩定地贏到幾場車
如果佢又去環法,可能有機Pedersen+Milan vs 洗頭水雙子
今年Trek嘅classics team真係幾勁
加埋Pedersen有態
Rvv同Roubaix可以一戰
攞過世界冠軍都唔係流
莫講cobble classic
環義都未必見到佢
Wtf
今年mvdp 冇咁強勢

重以為佢有機報仇
WVA都真係幾黑仔
睇重播佢直接叫咗出黎真係痛到PK
Jumbo 沖贏都唔知開心好定喊好
Wva 黎梗兩場大野肯定出唔到
點解覺得Mvdp冇咁強勢
MSR守住Pogi再幫Philipsen贏
E3 40k solo贏車
Gent wevelgem一個挑trek三個都係僅負Pedersen
我覺得佢仲好可能贏返RVV添
Roubaix
上年臨尾mechanical
點知今年連踩都冇得踩
應該起碼環西先有機見番
上次pogi斷手骨都抖6星期
今次起碼2個幾月
環法啦 又唔洗環西嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞