[公路單車] 2024 春季比賽討論區

420 回覆
1 Like 1 Dislike
Bardet呢個第2
最後都係MVDP衝贏拎第三
佢而家太重啦但減磅對佢石頭路同CX應該幾大影響
原來pog 女朋友嘅母親係2022 lbl 之前幾日死咗
再加埋上年unlucky
pog今日唔係幾笑得出應該係因為情緒起伏
Mvdp唔減磅嘅 lbl II lomba 點打pog (仲有remco
另一方面pog要增磅先大啲機會爭msr 同 hell of the north
撇除意外因素
又係Pogacar贏啦
不過爭第二都好睇
有G Bardet OConner Q Cian
MVDP應該唔會諗儲齊五大啦,佢減完Lombardia都唔見得會夠climber嚟,不如專注cobble刷咗Boonen 7個RVV+PR嘅紀錄先
電視竟然播土耳其都唔播Romandie
唔計Pogacar 爭第2都確實幾好睇
爭第2 唔講以為係早幾年環義
UAE 都要諗吓,爬山站Pogacar應該會好少鏡頭
應該長期影住爭234嘅groups,Pogacar solo group1 冇人理
係咪會開環意po
會呀 呢幾日開
香港邊度有XXXS road 車架買🙏🏻?

貼住先,試下呢個陣
比多次條link嚟得唔得
[公路單車] 2024 環意單車賽 Giro d’Italia 討論區
https://lih.kg/3687907
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞