[JFFT] 只是為了好玩的團隊 2024討論區(108) 不再是網絡孤島暨有人識打入神台 - 請勿助長黃牛狗

1001 回覆
5 Like 11 Dislike
der sir發生咩事
平時都唔覺娜姐同床哥咁似樣
呢個髮型真係餅印
釘姐啲基因太弱
正常既
女似老豆仔似阿媽
咁多原價飛
真 明明今年睇台嘅手足一定比白卡英雄多好多個場又唔係真係大好多 但竟然咁多原價 都算JFFT主場吖

平心而論 安俞真俾人掂緊側腰定patpat?
https://lih.kg/3633920

含PD 出手未
Ok

btw毒撚真係好痴線
睇完出面熱門個post
建議之前打上紅線比人撚果位藍波手足
快啲轉行教波 可以爽死粉嫩學生妹
屌你三百磅肥牛男版?
我唔想遲下屌你老有女手足打上去屌
郭sir好似著藍色波衫
手足又要換衫

白卡會員
Cls睇IG第一眼就覺得勁似床哥
原來有asus做sponsor
純音樂show爭啲咁囉
如果係綜藝show應該冇可能有原價飛
佢地已經玩得好有效果,我玩親依隻game 都係鳩拎飛,拎曬先鳩擲
放飛唔係放比男就放比女架啦
我而家話少少希望有女手足收飛姐,又冇講啲咩
跟住就比樓上個手足話我毒撚好恐怖
你仲誇張,上綱上線到話我300磅肥牛
我而家有冇話一定要放比女先?我有冇見到女手足就發晒情摸手摸腳先?我連呢度紅名話想要飛既手足都冇主動dm過呀
仲有呀,本身有個男手足收我飛,係佢嗰日唔得閒我先上黎問咋
咪撚屈啦屌你老母
一個人去睇買兩個人飛已經戇鳩啦
你邊撚個呀洗唔洗你幫手買飛呀

係囉你都識講唔係男就係女啦
咁洗唔洗突登打埋出黎話少少希望係單身女手足呀
仲要用埋連龍呢個咁既撚樣icon
咁仲話我屈尻你
屌你老母呀
我禁多一張諗住點都有人接收又關唔關你事呀
乜撚野幫手買飛

同埋我又問你啦,我而家講話少少希望姐,我有冇講話好撚想放比單身女手足,其他人全部收皮先?
用個icon都比你上綱上線到我變痴漢,唔通我打sosad就真係笑到流晒眼淚咩

定係而家連少少希望都唔得呀
嗰頭自己講完私心希望係「單身」女手足
下一秒比人屌又惱羞成怒
師兄你真係柒到嘔
算啦師兄 好柒啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞