[JFFT] 只是為了好玩的團隊 2024討論區(108) 不再是網絡孤島暨有人識打入神台 - 請勿助長黃牛狗

1001 回覆
5 Like 11 Dislike
講緊佢心事台打 音擂又打
係老鼠台都借機想提
我緊係知之前嗰個係佢家姐

重點依個老友明顯同佢唔熟
人哋自殺前都無打算搵佢
佢自己一相情願覺得係自己救唔到人
又要打上嚟要人安慰佢 煩撚到癲
咁想人安慰自己去叫多兩次雞啦
我邊句話有問題?我係叫大家唔駛可憐佢
聽咗幾年啲話題都係一柒樣,四子俾過唔少意見佢
條柒頭零聽不特止仲越嚟越衰,自已攞嚟賤
獲獲佢一call上去就搞到成個節目氣氛差撚曬
今次真係唔撚明,明明係佢個frd走咗,但又要造做到自己係受害者咁 cr係度洗請堅強 請堅強 我真係R撚曬頭
關條柒頭撚事咩,佢今次in得成份工,睇死佢過一排咪又係收皮
奴哥過左日本幾耐?
次次聽親都好kick, 不論返工定溝女
大家屌還屌,又唔好屌撚到想佢仆街陷家產,呢幾年都唔少人因為網路爆煲/想爆煲,一陣佢真係針撚左
Lm
但奴就係能夠引起喱D衝突既存在
話佢諗多左好咩都好
情緒既野真係唔係咁易梳理到
師兄 心水清
佢肯剪頭髮未 屌你老翼sir 出佢張相我以為通緝犯
老實講 我覺得佢唔係好啱繼續留係日本
本身自己抗壓能力差
又唔多朋友
成個人又太負面
今次如果再收皮真係不如返香港
女又見字稔稔
我反而覺得佢好抗得壓
但好殘酷既係,佢喺嗰邊掙扎得咁辛苦,係咪係時候諗下擺低佢既夢想先
喺香港佢未必做得返本行,但最起碼生活未必咁苦
就係日經咁樣日日都有 間中就話 日日都有 係 打到係佢本事
但可唔可以唔好乜柒都打 好撚煩 放過下手足啦
佢同四子咁fd私底下傾都得 係要取暖 係台到講 屌你老母啊 奴哥
只知道 佢話就話 去咗都幾年 都好似日文都未撚掂
又成日話依樣果樣 條路自己簡就耐唔耐打嚟話依樣慘 果樣慘
重點其實佢都係去日本影相
依家係香港影唔到咩?
我睇唔到留係日本嘅必要
但就成日聽佢講為咗個visa係日本死磨爛磨
唔知香港攝影圈既生態係點啦
但可以係佢鐘意攝影,又鐘意日本,所以想喺日本發展呢
要講既話,起碼佢真係有試過先,唔係得個講字
只係作為旁人除左覺得佢煩之餘
由「封關前直闖日本」喱條片計好未,2020年到依家2024
佢喺日本都仲係掙扎求存緊
佢係咪需要諗下好冇仲喺日本追夢
當然社交sense差喱家野唔會話留喺香港就變好
但最起碼喺香港多人照佢,未必愁生活先
發現大家心底裹一路屌一路都想佢去
我反而覺得佢好抗得壓
但好殘酷既係,佢喺嗰邊掙扎得咁辛苦,係咪係時候諗下擺低佢既夢想先
喺香港佢未必做得返本行,但最起碼生活未必咁苦
重點其實佢都係去日本影相
依家係香港影唔到咩?
我睇唔到留係日本嘅必要
但就成日聽佢講為咗個visa係日本死磨爛磨
唔知香港攝影圈既生態係點啦
但可以係佢鐘意攝影,又鐘意日本,所以想喺日本發展呢
要講既話,起碼佢真係有試過先,唔係得個講字
只係作為旁人除左覺得佢煩之餘
由「封關前直闖日本」喱條片計好未,2020年到依家2024
佢喺日本都仲係掙扎求存緊
佢係咪需要諗下好冇仲喺日本追夢
當然社交sense差喱家野唔會話留喺香港就變好
但最起碼喺香港多人照佢,未必愁生活先
發現大家心底裹一路屌一路都想佢好
真係好撚辛苦 翻工已經夠攰 夜晚睇台想輕鬆笑下聽下歌都唔得,要我頂埋佢啲無病呻吟,以前尊重唔mute佢,都係想睇下佢近況有冇改善,生活得好唔好,而家真係聽到佢把聲就把鬼火,一見佢打上嚟即mute
一聽到 四子callin環節是但一個 講句奴哥!ok mute
求放過
奴狗日記
師兄同你一樣會mute 聽2首歌當take 個break
床粉LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞