[JFFT] 只是為了好玩的團隊 2024討論區(108) 不再是網絡孤島暨有人識打入神台 - 請勿助長黃牛狗

1001 回覆
5 Like 11 Dislike
我聽完個答案就係佢同個網友其實唔係好熟 我明白有朋友死左會唔開心 但佢講到又阻止唔到又盛 點知人地死左個男友係他女ig出post先知 根本冇雖要攬上身當自己救世主由其係自己根本都要人救既時候
Lm
呢個位其實難屌得落手 奴哥應該係有啲情緒問題 之前佢朋友死 再到佢屋企人離世 再加上本身日本生活得麻麻 變到個人情緒容易被刺激到。
我覺得最根治解決到奴哥個人kick嘅方法其實係去搵輔導員長期同佢傾下。奴哥應該喺家姐走咗之後都冇好好正視自己內在嘅問題。
Rio好似有翻黎睇ado 仲以為ge會搵佢上音擂
佢Ado本人唔會出樣啦
Ge 永遠唔等人講完嘢先到自己講嘢
下下都疊聲
奴哥似日本果邊冇咩朋友可以傾訴
真係得罪講句 奴哥其實去日本係為左咩 可唔可以講到5-10樣日本生活開心嘅事
好認真 如果奴哥見到 建議你諗下
成日聽到你callin都係抱怨 訴苦 咩範疇都有 咁日本對你嚟講其實係咪俾你壓力嘅原始點
帶面具都無所謂啦
lm
奴狗條撚樣扮咩呀
不停揾話題 作故仔 打上台
大鼻禿頭版韓子亮 好想要存在感

最根治解決辦法就係奴狗快手跟機去見耶穌
我地為佢傷心一波
Lm
唔好俾奴狗呃咗啦,我睇咗JFFT咁耐 佢就放足負咁耐
跟本佢個人性格就有問題
唔係點會去日本咁耐一個真心frd都冇 三張幾野拖都未拍過 翻每份工都話被人排斥 人哋針對佢 家姐走咗用瘋狂叫雞麻醉自己
個個星期打上台放負 擺明想搏人可憐 私底下狂撩女手足,而家又擺個唔係幾熟嘅frd上台 人家睇唔開自殺都唔撚搵你就知乜事啦 當你nothing咋 有冇考慮過人哋屋企人感受,好心你得閒就照下塊鏡啦,中年阿叔又喊又盛真係好撚嘔心,我係女都唔撚受你媾啦!
佢會唔會係想食條女,而家食唔到人又死咗所以先咁大反應
想講好耐 對住自己友都算
嘉賓都係咁打斷真係好冇禮貌
印象好深係Helen so 音擂嗰集 大家可以搵黎睇下
日日callin 都有奴 真係屌佢老母
寧願冇callin環節 聽4條磨碌 尻吹仲好
搵日callin冇佢得唔得架

lm
成為雞柱之後我都唔會同情呢條友
有時打上嚟無問題嘅
頂佢 日撚日打上嚟煩過閪咁
心事台放負有咩問題
又唔係笑話台
師兄講得太中
係咪又番番去日日奴嘅環境了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞