[JFFT] 只是為了好玩的團隊 2024討論區(108) 不再是網絡孤島暨有人識打入神台 - 請勿助長黃牛狗

1001 回覆
5 Like 11 Dislike
之前會員live好似有講
白卡飛一定係最近台
其他星期3問良/圖奇問ge

Ching下次買飛前睇清楚啦
你張飛都有坐位no.啦
Btw唔排除有人衝上去啦
我買白卡英雄飛 未有seat number
有我唔洗上黎問啦
開live都講撚咗你地最前啦仲擔心啲咩
上黎實有人答到你啦
你同有病上連登問點算一樣
唔洗心急 星期3應該有新資訊
想快d知 可以係jfft ig bio搵非工作聯絡個wtsapp問清楚
佢白卡飛好大機會係地面區 咁一定係最近最有氣氛
但佢concern嘅位就係唔夠d瘋狂排隊嘅fans鬥 所以去唔到最前
講真冇人哋咁投入 付出咁多
咁回報冇人哋咁多係好正常
同上面條友一樣咋嘛 唔撚買咁貴嘅飛又要衝撚到上前 真係搏屌
咪撚on9 人人可以做到既野唔同
唔係話比得多 但由有白卡tier開始我已經課左白卡
做左3年幾會員 本身佢地無講係企位 照一開賣就衝左780先
而家先話原來到時係排隊再分位置嘅話其實好on9
剩係白卡賣飛都飛左幾百張
即係收工晏少少到嘅話
就算我係最前個個section 都有幾百人係我前面明唔明
我都係白卡飛
我concern有無位
Jffsong有氣氛企起身郁下緊係有feel
但企足全晚真係難搞,始終返完工、年紀又唔係細
無講清楚係差咁d
但你比白卡飛係屬於最前果個area仲想點
就算前面有幾百人大家咪一樣係白卡飛
你話原來仲後過街客780就話有得屌姐
位就唔會冇既
只係如果介意唔夠「排隊黨」企咁前既就冇計
至於企全晚喱方面..................仲有時間練下體力既,雖然效果未必好大
內部飛除左jfft手足 我見the hertz都有
咪等住星期3 再問 真係緊火咪wtsapp 問
大家都係知咁多 我仲要冇飛
加上票務安排又唔係4子自己搞
排唔到咪後面睇下攝唔攝上去
一係就al/sl同人鬥多時間
真係覺得無謂同人鬥早咪試下地面區換坐位

佢有咩女唔啱 條條都話正都痴埋去
石巴黎梗仲會睇咩con
無棍
連床狗都話估唔到佢追咁多星
唔睇住啦,暫時回下氣先
本身想睇埋金榜提名但最後都係算
原價放歌謠祭飛藍區$780
有冇手足仲需要! ! !
加油 有冇入dc放
有 但0反
單丁位?
係難放 你睇下會唔會搵到相鄰手足一齊放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞