THE IDOLM@STER綜合討論區[116]製作人應該誠實面對自己的想法

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
連燈仔 啪啪啪

砂糖心 啪啪啪
期待CY 玩野出Pa

唔會喇,一睇就知出敢mio 3.0喇

嗱,咁咪可以證明真愛囉
真愛係唔需要課到天井都會自己碌出黎既

由第一個限pool既愛梨1.0 到復刻1.0 再到恆常愛梨我到宜家都未抽到

睇黎我冇愛了

有恆常Airi lv10

莉嘉prep

莉嘉prpr

美嘉 ruru prpr
連燈仔 啪啪啪

砂糖心 啪啪啪
期待CY 玩野出Pa

唔會喇,一睇就知出敢mio 3.0喇

嗱,咁咪可以證明真愛囉
真愛係唔需要課到天井都會自己碌出黎既

由第一個限pool既愛梨1.0 到復刻1.0 再到恆常愛梨我到宜家都未抽到

睇黎我冇愛了

唔係有得超?做乜唔超

超左好耐啦,只係抽唔中咁解
我個fd nanap 課左成皮幾野1.0 2.0都中唔到 個井早d出就可以救到好多跳左樓既人
我個fd nanap 課左成皮幾野1.0 2.0都中唔到 個井早d出就可以救到好多跳左樓既人

愛得未夠深

愛得未夠深

個個似你合埋眼都抽到限咩...

愛得未夠深

嘩雜巴講呢句說話真係難聽過粗口

自己抽乜都唔洗過萬就中

愛得未夠深

嘩雜巴講呢句說話真係難聽過粗口

自己抽乜都唔洗過萬就中

又被澳一抽水
雜巴既16pack齊三張deep聽講好似都係一萬蚊多少少

當635蚊一pack 都係1萬多160蚊

到宜家一張deep到冇真係唔洗諗金飛機杯
太雜巴了
oh my eye

小薯我都係靠有香+首歌簡單先攞到金飛機

以後都無呢個機會了
唔見左容巴嫁凜張圖

小薯我都係靠有香+首歌簡單先攞到金飛機

以後都無呢個機會了

Mio3.0
八劈兩個deep
八劈兩個deep

半劈兩隻deep
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞