THE IDOLM@STER綜合討論區[116]製作人應該誠實面對自己的想法

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
我有無記錯

佢連Yes party time 都冇唱
MC都冇出 去到最尾係好清楚成個場有D下屌你做咩春又出唔到既聲

之後中間台一開門個下 成個場係爆開左
個感覺就好似係4th 竹達彈出來個下一樣 而今年更特別既係大家都知原田係響cast list 入面 知道佢會出 都可以有咁既反應 證明大家都等左佢好耐

睇到眼濕濕
太長 有冇人接手大約寫埋落去

有D位睇得明但唔識點講

等我來

一做完公事就俾原田感動

大佬靠你
唔怪得D1 見佢唱歌好似好辛苦咁
原來背後咁辛酸
最尾仲要鞠躬 鞠到咁落 鞠咁耐
依家d聲優真係背負好多野
原田
我有無記錯

佢連Yes party time 都冇唱
MC都冇出 去到最尾係好清楚成個場有D下屌你做咩春又出唔到既聲

之後中間台一開門個下 成個場係爆開左
個感覺就好似係4th 竹達彈出來個下一樣 而今年更特別既係大家都知原田係響cast list 入面 知道佢會出 都可以有咁既反應 證明大家都等左佢好耐

竹達 之後似會照出

竹達長駐就好了
出3.0 all in
出3.0 all in

All in跟機
出3.0 all in

抽一張
其他錢寄哂比佢
呢篇野譯完之後真係要永久保存
同水水幾個月練琴既衝擊力有得比
出3.0 all in

我要好好對待隻意外抽到嘅愛梨先得
http://honeycontrast.jp/blog/?p=1015

喊能左 希望有睇既都可以細心睇下原田既心思

求解

第二段講自己係あずさP?
好鐘意聴梓既歌
入左CG之後
作為聲優.(作為P)喜愛呢份工作 享受工作 熱愛工作
熱愛唱歌
熱愛上台表演

之後兩段就如之前咁......

兩年前本來可以以愛梨身份上台演出
結果入左廠 病下病下又一日
獨自係病房 連朋友同後輩都見唔到?
毎日既發高燒+痛(+心痛)既日子難以言喻

兩年之後
終於到5th

醫生話原田可以普通地跳舞 但係過激DANCE禁止

對原田黎講 當然係無可能 因為要工作同有5thLive
為左追上進度
咁就出事了.....
勞碌工作+排舞....結果舊患又傷左....

同STAFF傾完之後
決定參加LIVE
但係其實内心好忐忑不安
好怕係舞台上郁唔到
求下自己身體聽話D(睇原文有感覺D)↓↓
(お願いだから、私の身体、言う事きいて。
祈る気持ちで、自分の身体に語りかけました。)

出3.0 all in

Lv10技未

日本人既役者魂真係
出3.0 all in

Lv10技未

10咗
出3.0 all in

Lv10技未

10咗

去沖涼,睇下返黎譯到邊
希望大家細心咀嚼下原田篇文

不補充了
d人日文勁譯得快真好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞