[I/A]Pokemon Masters EX (136)| 寵物小精靈★以太家族華麗登場/迎接4.5周年慶典★

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
300石+1張蛋糕餅卷
Talk of the Town
收5000個like

Top Star
收50,000個like

Little by Little Every Day
Receive daily gems 100 times

Egg Appraiser
孵50隻異色蛋

Skill Researcher
Unlock a skill 3000 times

暫時睇落係呢幾個title最難拎/唔會拎到
Talk of the Town 我依家連10份之1都未到
完埋呢個比like活動應該無乜人會比like了
Btw見到有啲人張圖3個角色並排咁影都有成千like 完全唔明

D圖又好似幾好玩
夠勤力like人 就自然多人回返like
同埋感覺上random嗰度出嘅人都係偏多like
可能個random algo有preference
富者越富
On9仔
請問下,玩家等級點升
同有個pool係卡比/劍狗/帝牙盧卡三選一
大家推薦點揀
晶花打手
周年回坑 今年100抽有得抽限定咁佛心
龍領>卡比>>>劍狗
hea玩咗半年以上
有無依家日/週/月to do list
新mode仲未打過,有無話下限打幾分
今日一次過抽埋10張劵一隻限都冇
得3隻常駐5星
每日所有拎到sync orb嘅地方打晒佢
rally每個月24k分可以換到一個蛋糕
5k分換10萬sync orb
你當平均一輪要打7500分
但你20抽雙大師
交換得唔得
都係 寧願次次抽大師歐
羨慕
如果我抽多30抽唔出冠銀 下個月隻鬼龍都凍過水
個接力我完全無意慾去打佢
好煩
Btw 大家有無計過自己大師保底率同平均要用幾多石先抽到一隻

我保底率:46%
平均石:80抽左右

過去一年好似得雙伊貝同雷鳥補底
印象中得鬼龍 光龍 草伊保底
g噴 月神 g冰鳥 呢3隻50抽唔中就冇抽落去
平均有啲難計
歐到
齊大師但起碼保左一半以上
係咪想出raid
如果唔係依啲名牌同相根本無幾可會見到
我保咗6隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞