[I/A]Pokemon Masters EX (136)| 寵物小精靈★以太家族華麗登場/迎接4.5周年慶典★

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
但係自己由0開始玩有屬於自己感覺重d
Thank you 巴打

補充少少:新手應該抽完頭3隻跟住抽代歐
因為新手比較缺輔助但上面個堆都係打手,代歐可以同時做打手/盾牌/支援算比較多用途
頭三隻即係格拉吉歐也慈同小銀?
周年又吸到批新玩家
新手建議都係衝哂主線先
拎哂主線神獸 再打埋冠軍對戰用哂18屬開菁冠
抽嘢就有大師抽大師先
如果唔係買ac嘅話 可以抽瑪機雅娜
用隻大師打手喺開荒期過哂啲主線
三個群星自選池 金鳳 外星人 洗翠樹梟 銅象 V仔
呢啲都係值得揀嘅好嘢嚟
沙龍模式就最好每日用哂6次傾計次數
每個角色傾到100lv拎哂啲獎勵先
探索模式就嘗試砌到紫色lv10 每日登入開箱
開箱啲道具都幫到渡過新手期唔少
冠軍之路三揀一拍組推薦揀水箭龜
呢隻game輔助角永遠係最保值
如果有心玩想課金嘅就課哂兩個新手包先
其次就推薦課金糖pack同滴晶pack
尤其依家開緊課金自選池 係課金嘅好時機
每日留意返有咩任務未做 唔好蝕咗可以拎嘅石
希望你哋都可以享受到頭一兩個月蜜月期
然後過多排一齊上嚟呻隻game悶
莉莉艾之前應講係珠貝
其實就算月尾抽鬼龍都唔太建議莉莉艾
加完tech都幫唔到太多
Pin this?
鬼龍+攻擊型 定 幽靈珠貝好抽啲
我依家有時用隻送既幽靈馬仲多過鬼龍
抽晒之前個啲先算
珠貝未研究要等其他巴打解答
鬼龍今時今日我仲係當佢係幽靈物攻手咁用(隻驚唔多),多咗攻擊型打落應該會爽快咗
珠貝一家大力過月神
月神惟一好處可能得返傷害貫通
打多關神獸
我得幽馬同夢妖魔 打3000唔算穩陣我覺得
諗緊下個月執隻竹蘭

呢3隻新出嘅大師拍組戰力有一定保證,加上呢3個屬性嘅免費角色唔多選擇
其實而家都算多野玩啦
再多就覺得煩了
下 鬼龍莉莉艾岩岩好唔搶氣好穩喎
隻馬反而無用過
月神r痕咁 3000分都難打
是但冇一隻就會好煩
鬼龍都好煩
物攻兩rd先打一次
影子球又唔夠力
揀左-3一定唔夠對面快
次次搞搞下跨屬算
啱啱個星期我用dance dance dance+靈幽馬打3000分仲輕鬆過用月神
有無可能 我月神鬼龍3000弱幽通常都一拍左右打完
Dance+靈幽馬會再快啲?
真係睇個人習慣
我自己就點開全攻+戰力
最憎用啲暖機慢/拍後先打到傷嘅寵
都食蛋糕嘅話
sync鬼龍大力啲 條件都易達成啲
普技zoro完勝
都係兩隻一隊一齊用啦
記住打特別多隊模式
冇感咳號好易唔記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞